• 1
    başlığı gören herkesin aklına 2011 yılı geliyor ancak 2011 de futbol dışında tüm branşlarda hatırı sayılır başarılar elde etmişiz. mesela kadın basketbol ve erkek basketbolda final oynamışız, kadın voleybolda yarı final, erkek voleybolunda en azından çevrek final oynamışız. engelsiz aslanlar ise yine şampiyon olmuş. su topunu söylememe zaten gerek yok.

    en kötü sezon diyebileceğiz sezonlardan biri maalesef kulüp tarihinin 100. yılı olan 2005 yılı. o yıl kulübün tek flaş başarısı türkiye kupasında fenerbahçeyi 5-1 yenerek almış olduğu kupa. bunun dışındaki neredeyse herşey fiyasko. erkek basketbol takımımız meşhur "züğürt turizm sezonu" nda, bandırma banvit takımınında yapmış olduğu büyük kalleşlik sonucu play out a düştü. kadın basketbol takımı son maçta ligden düştü. erkek voleybol takımı ligi zar zor 12. olarak bitirdi, kadın voleybol takımı bir önceki sezon ligden çekildiği için ligde hiç oynamadı bile. ayrıca spor başarısı dışında berbat idari hatalarda başımızı fazlasıyla ağrıttı. aklıma ilk gelen eski açık tribününün yetiştirilememesi ve o tribünün o sezonu seyircisiz geçirmesi ve yine o tribünde bulunan 100. yıl meşalesinin, doğalgaz faturasıyla alakalı bir gecikmeden dolayı sönmesi.

    bu kadar başarısız bu kadar mutsuz bir sezon heralde yaşamayız diye düşünüyordum, ta ki 2021-2022 sezonuna kadar. neredeyse 2021 aralık ayından, 2022 şubat ayına kadar televizyonda açtığım her maçı kaybettik. sosyal medyadaki kulüp hesapları durmadan buruk mağlubiyet haberleri veriyor. kulübün üzerine adeta kara bulutlar çökmüş, asla o bulutlar dağıtmayacak gibi bir hava var üzerimizde. space odalarındaki konuşmalarda sadece kaos, sadece kötü haber var. ve bu başlık bile umutsuz, bu başlık bile mutsuz.

    kaostan çıkan bir galatasaray eskiden kulüp dinamiklerini devreye sokar, bir şekilde işin içinden çıkıp kupaları sezon sonunda kaldırırdı 2021-2022 sezonunda ise kaos bizi daha büyük bir kaos a itiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın