• 32
    oynamaktan keyif aldığım, tüm katılımcılarına teşekkür ettiğim ellerine ayaklarına sağlık dediğim turnuva. böylece sözlükçe, 14 sene rötarlı da olsa siftahı yapmış olduk. birçok eksiklik aksaklık olabilir turnuva formatında, bunu da bu alanda tecrübesizliğe veriyorum, turnuvalar zaman içinde arttıkça bazı şeyler daha da oturacaktır. satranç ahalisinin fikriyle sonradan belki değişebilir ama sonraki turnuvalar bu şekilde günlere yayılmış şekilde değil de, aynı gün içinde 1-1,5, en geç 2 saat içinde bitecek isviçre usulü ya da katılım uygun olursa herkesin birbiriyle oynayacağı şekilde turnuvalar olacak eleme usulünden ziyade.

    turnuvaya gelirsek, çok ciddi sıkıntılar yaşadığım, kaybetmenin eşiğine geldiğim birkaç oyun oldu. özellikle serseriserbestortasaha ile oynadığım son iki maçta. değerli finalist mokoena ile de ilk oyun ve son oyun çetin geçti.

    sözlüğe bırakılan linklerdeki final oyunlarından birine bir kişi 'koca sözlükte en iyi oynayan adamlar bunlar mı? :d' şeklinde bir yorum bırakmış. bu anlamda ben de performansımdan memnun değilim, yorumu görünce o an o arkadaşa sinirlendim ama dediğinde haklılık payı da var. yapmamam gereken hatalar yaptım. kendisini de sonraki turnuvada görmek isteriz tabi kısmet olursa. :)

    son olarak, bu sözlükteki satrancın kralı, daha iyileri varsa af buyursunlar, benim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla caissa 'dır. benim gibi yalandan * değil, gerçek bir satranç ustasıdır kendisi. vakit bulursa, müsait olursa kendisini mutlaka görmek isterim sonraki düzenleyeceğimiz turnuvalarda. sözlükteki satranç ahalisine katacak çok şeyi olduğuna inanıyorum, bunu bu şekilde belirtmemde bir sakınca olduğunu sanmıyorum, kendi de mazur görecektir bu durumu eminim ki. umarım bu konudaki bu çağrımı kayıtsız bırakmayacaktır kendisi.

    katılan, düzenleyen, tebrik eden herkese teşekkürler, sonraki turnuvalarda görüşmek üzere...
App Store'dan indirin Google Play'den alın