• 289
    galatasaray top mu oynuyor yæ tayfası gelmeden söyleyelim bu maça gelene kadar sırasıyla;

    karagümrük maçında* penaltımız verilmedi 2 puan kaybettik.

    sonrasında fenerbahçe maçında* 3 tane aynı pozisyon oldu hakem üçüne faul verse de kazanıyorduk üçüne faul vermese de kazanıyorduk, hakem gitti aynı pozisyonların hepsinde fenerbahçe'yi kayırdı ve 3 puanımızı çaldı.

    ertesi hafta burada yenilen haklar çok rahatlatmamış federasyonu ki yeni malatyaspor maçında * 1 golümüzü hakem önce verdi ardından iptal etti ve yine net bir penaltımızı vermedi 2 puanımızı çaldı.

    ertesi hafta içeride altay* ile oynadık galiptik saçma sapan bir penaltı kararıyla 2 puan elimizden alındı ama bizim kamil taraftarımız abi top mu oynuyoruz yæ, ayak tenisi yæ saçmalıkları ile takımın çalınan puanlarını konuşmak yerine boş boş takımı suçladı.

    gelelim sivas maçına yine çok net bir penaltımız verilemdi 3 puanımız çalındı. penaltı pozisyonundan sonra galatasaray muslera'yı kaybetti ve çöküş tamamen başladı. kalecisiz oynanan haftalarda puan kayıpları ve ardından kupadan elendik. avrupa fikstürü yokken muhtemelen hocam seri yapacaktı ama o da kendi kendini ismail gibi birini ikinci kaleci oynatarak yaptı.

    bu maça kadar kimse zaten muhteşemiz falan demiyordu ama 5 hafta üst üste avrupa liginin en zor grubundan namağlup çıkan takıma operasyon ötesi operasyon yapıldı.

    o zamanlar fatih terim idmanları yüzünden kadrodan verim alınmadığı, genç kadronun fatih terim idmanlarıyla rezil olduğu ayak tenisi gibi aptallıklardan bahsediliyordu, şimdi bu çocuklar yetersiz olmuş. bakın futbol özgüven ve ritim işi bir yerde. açık açık bizim öz güven ve momentumumuzu çaldılar. sadece şu maçta tarihin en net penaltılarından birisi verilse sivas'ta kazansak muslera sağlıklı olsa avrupa ligi fikstüründen çıktığımız dönemde vura vura ilerleyecektik ama bazı galatasaray taraftarı güruh fenerbahçe, beşiktaş taraftarının gazına gelip hoca eleştirmek dışından bir şey yapmadı. hoca hatasız değildi ama enkaz falan bıraktı diyip kendinizi kandırmayın. takım ligin en çok pozisyon üreten takımıydı ve kalesinde adam gibi pozisyon görmüyordu. iyi top oynamıyorduk ama şanssızlık bu takımın bu sezon en çok çektiği konu oldu operasyonlarla birlikte. galatasaray taraftarı saçma sapan algılara gelip türk futbol tarihinin en büyük efsanesinin çikolata burak tarafından yenmesine sebep olmuştur. hep söylüyorum, hep söyleyeceğim bu ünal aysal fatih terim olayı gibi bir olay değil. orada gaza gelip çocukça bir heyecana kapılan fatih terim'di 50 milyon yatırım almış şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış takımın yanına bir de milli takım eklemek aptalcaydı ama 2021-2022 sezonunda bu kadar açık operasyona rağmen hocayı kovmak ve hocanın yetersiz olduğunu düşünüp algılara kurban gitmenin açıklaması yok.

    tekrar tarafsız gözle düşünün ne dediğimi anlayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın