resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2721
    bu arkadaş başkan olmadan önce defalarca galatasaray başkanı olacak yetkinliği olmadığını, hayatında hiçbir başarısının olmadığını tek vasfının eski başkan damadı olmak olduğunu söyledim. üniversiteden mezun olur olmaz yönetimlere alınmış, şirketlerde yöneticilik yapabilmiş bir adam. burada da ahbap çavuş ilişkisi olduğu konusunda ciddi şüphelerim var. bunların bir kısmını söyledim diye burada tonla laf yedim. terimciler terim yüzünden destekledi, mustafa cengiz düşmanları düşmanlıklarından, söylediği şeylere inanan temiz kalpli renkdaşlarımız da inandıkları için oy verdi.

    allah’ı var, iyi algı yönetti geldiği süreçte.

    geldiğinden beri vadettiği hiçbişeyi yapamadı ama taraftar onu eleştirmek için fatih terim’in gitmesini bekledi. yahu adam 100 milyon dolarlık sponsorluk bilmem ne kadar kasa kolaylığı vaadiyle geldi ve hiçbirini yapmadı geldiğinden beri.

    duruş yok. başarı yok. beraber yol yürüdüğün insanların arkasında durmak yok.

    ilginç transferler var. kayınpederinin ilişkili olduğu rumenlerle transferler var. galatasaray’ın yıllardır girmediği pazara gelir gelmez girmesi var. (fatih terim işi olsa yıllardır bir tane adam aldırırdı oradan) vasat adamlara ödenen ve bonuslarla ödenecek saçma sapan bonservisler var.

    alınmayan bir gedson var. inanılmaz bir vasatlık var. ligde düşme potasındayken avrupa’daki başarıyı övme var. avrupa’daki başarı tamamen fatih terim etkisiyken (istediği zaman nasıl da istediği sonuçları alıyor) kendisini başkan seçtiren adamı göndermek var.

    sosyal medya ile seçim kazanıp zamanında kendini övenleri betçi hesap diye suçlamak var.

    para yok, güç yok. kulübün bugün ihtiyacı olsa çıkartıp verebileceği 1 milyon doları yok. kulübün haklarını koruyabilmek adına koyabileceği ağırlığı yok belki 100 bin dolar bile yoktur. belki artık vardır, bilemeyiz.

    en yakın zamanda o koltuğu bırakmasını ve bir daha galatasaray ile adının yan yana anılmamasını dilediğim maalesef ki galatasaray başkanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın