• 8
    sevgili arda turan,

    bahsettigin kupalara biz zaten alisigiz. takimimiz sen daha ergenlige girmemisken bu kupayi kaldirdigi gibi takimimizda birak uefayi, sampiyonlar ligi sampiyonlugu gormus nice babayigitler oynadi. biz drogbayi elestirdik be uzaktan frikik kullaniyor diye. hem de afrikada tek sozuyle savas bitiren, chelseaye tarihindeki ilk sampiyonlar ligi kupasini neredeyse tek basina kazandiran drogbayi. adaletli bir secim olsa 2010 ballon doru kazanmis olacak olan ve o sene itibariyle dunyanin aktif en iyi 3 oyuncusundan biri oldugu tescilli olan sneijderi elestirdik. bizim tarihimizin en basarisiz sezonunda bile kadromuzda kewellindan barosuna birden fazla sampiyonlar ligi kupasi kaldirmis oyuncumuz oldu. yeri geldi onlari elestirdik.

    sen kimsin ardacim?

    galatasaraya ne katkin olmus?

    kazandirdigini iddia ettigin 12 milyon euro son gun kactigin icin komple rieraya yatirilip toza dumana karisti gitti. sanki galatasarayin gelecegini kurtarmissin gibi havalar pozlar nedir?

    sen koskoca gobeginle sahaya cikmaya uzerine de kaptanlik pazubandini takmaya utanmayacaksin da ben seni elestirmeye mi utanicam?

    arda turan toksik bir insandir. ne oldum delisi, kendisini allahtan yalnizca bi tık altta goren, görgü problemleri had safhada olan, ilgi budalasi ve gelenekci yapisiyla kidemcilik/milliyetcilik/abicilik ile takimdaki aurayi bozmaya en musait adamdir. galatasarayin kapisindan sokulmasi hataydi, biz yuz verdik simdi tepemizden indiremiyoruz.

    keske hava attigin kupalari kazandigin yerlerde tutunabilseydin, senden 2 yas buyuk burak yilmaz hala filinta gibi vucutla fransa liginde gol atarken sen 30 yasinda bitip gobeginin uzerinde okeye donmeseydin de sana saygi duymaya devam etseydik. 15 yillik kariyerinde hepi topu 5 sene ust duzey kalmis ve gerisini kari kiz pesinde, gobeğine kat cikarak, silahla, siddetle, tehditle falan gecirmis bir adam gelip de bize had bildiremez.

    elestiri kaldiramayan once kendisine bakacak. vucut yag orani %17'nin uzerinde olan, dakika 60'dan sonra dili bes karis disarida gezen adam benim bu laflari demem uygun mudur diye once kendisine soracak. sen bunlardan utanmadan sahaya kurtarici misali girersen, yilda aldigin 5 milyon lirayi sanki amme hizmetiymis gibi bize satmaya kalkarsan bizden her turlu elestiriyi duymaya da alisacaksin. bu tribunler hagiye bile ses cikardi, fatih terimi begenmedi. sen kimsin arda turan? iki kupa aldin diye adam mi oldun, tapalim mi sana hayirdir:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın