resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2715
    küme düşme hattındaki tüm rakiplerimiz orta sahalarını kendi çaplarında takviye ederken, galatasaray için sıradan bir önlibero hariç kimseyi transfer edememiş galatasaray başkanı. sanırım galatasaray değil de çemişkezekspor’un başında olduğunu düşünüyor ki erick pulgar’dan başka kimseyi transfer etme gereği duymuyor. rizespor bile tarihinde görmediği ve bir daha göremeyeceği gedson kalitesinde bir oyuncuyu, üstelik elimizden almış ve sahaya sürmüş ve 25 haftadır taylan’la berkan’ın yapamadığını 10 dakikada yapmış, biz hala orta saha oyuncusu almıyoruz. taraftarı delirtmeyi görev edinmiş olsa gerek.

    göztepe aytaç’ı aldı, antalyaspor 4 transfer yaptı, rize gedson’u aldı ve almaya devam edecek. biz ise bekliyoruz, bakıyoruz öyle. 35 yaşındaki babel, 37 yaşındaki gomis, 32 yaşında ama 40 gibi duran feghouli’den medet umuyoruz. babel’le feghouli’nin sene başından beri kontratını feshedememiş bir başkan olur mu? bu adamlara zaten bu parayı vereceksin. bari feshederek ver ki hem yabancı kontenjanın açılsın, hem de taraftar psikolojik olarak rahatlasın. en azından futbolla alakaları kalmamış bu arkadaşlar, antrenmanlara falan gelerek takımın havasını bozmaz.

    ama yok. kendisinde başkanlık melekeleri yok bir kere. liderlik yok. vizyon hiç yok. bekliyor öyle, tehdit falan ediyor herhalde ya da türkçe küfrediyordur gitsinler diye. gerçekten inanılır gibi değil.

    galatasaray’a gün be gün daha fazla zarar veriyorsunuz burak bey. kulübün başında kaldığın her gün daha kötüye gidiyoruz ama malesef camiadan da kimsenin sana bir şey yapmaya gücü yetmiyor. ve olan yine biz taraftara oluyor. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın