resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20450
    sen yat kalk dua et, o ihanet ettiğin fatih terim sana babalık yapıp affetti, elinden tuttu da futbola döndürdü. sen futbolu değil, futbol seni bıraktı, yerin tekrar galatasaray değildi futbolcu olarak. hala daha taraftara dikleniyorsun. bu nasıl bir özgüven aklım almıyor. bir sus arkadaş bir kere de sus. geçmişte anlamadığın işlere, türlü skandallara karışacağına bir sporcu gibi vücuduna iyi baksan 35 yaşında sahada olurdun, aslan gibi de oynardın. bu yolu sen seçtin, oynayamadım diye bahanelerin arkasına saklanma. taraftarı da suçlama.

    tekrar gelmesini asla istemiyordum. gelip iki gözyaşı döktü, bunun gözyaşına inanmayın dedik. iki gözyaşına eridiniz resmen. ben affettim, o bizim 66 numaramız koca kafamız sipsimiz diye bayan tabirlerle sıraya girdiniz hepiniz. galatasaray hayır kurumu değil. altyapımızdan çıkan her oyuncuyu hak etmiyorsa zor durumdan kurtarmak için geri almak zorunda değiliz.

    13 milyon euroyu da ağzına dolamış sürekli söylüyor. 13 milyon euroyu sen galatasaraya borçluydun seni o günlere getiren kulübüne para kazandırarak gitmek övünülecek bir şey değil. galatasaray sendeki yeteneği gördü, takımına aldı, geliştirdi ve para kazandı. sanki cebinden para vermiş gibi sürekli konuşuyor.

    bir an önce futbolu bırakması gereken kişi. bir an önce. daha fazla batırma kendini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın