• 13
    --- alıntı ---
    .
    .
    .
    .
    bu rapordan anladığım şu:
    galatasaray spor kulübü'nün 31.12.2009 tarihi itibarıyla konsolide borç toplamı (nakit, nakit çıkışı gerektirmeyen ve yükümlülükler) 309 milyon dolar. buna karşılık (nakit, nakit girişi gerektirmeyen ve sözleşme gelirleri) 89 milyon dolar alacak var.
    bu borç durumuna bankalardan sağlanan (futbol aş ile sportif aş'nin birleştirilme işlemi için kullanılacak) 70 milyon doları ekleyin.
    yani...
    galatasaray'ın toplam 379 milyon dolar (700 milyon tl)* borcu var diyenler haklı.
    galatasaray'ın toplam nakit borcu 200 milyon dolardır (300 milyon tl)* diyenler de haklı...

    --- alıntı ---

    ben bu hesabın içinden çıkamadım, çıkan varsa, yardımcı olursa sevinirim. şimdi dolar kuru 1.84 mü yoksa 1.50 mi? hakkaten garip memleketiz. bu adamlar da* gazetelerde ekonomi koordinatörlüğü görevi yapıyor ya, pes.....

    not: ben gazete haberleri ile ilgili hiçbir yazı yazmamıştım bugüne kadar. bunu da yazayım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm. yavuz semerci denen ekonomi koordinatörü arkadaş, müdürü fatih altaylı'nın ortaya attığı yalan iddiayı doğru çıkartabilmek için, diğer taraftan da, yiğit şardan'ı da yalanlayamayacağı için ortaya karışık bir şeyler yazayım, hem bizim müdür haksız çıkmasın, hem yiğit şardan'ı onaylayalım derken ortaya böyle bir yazı çıkartabilmiş. tebrik etmek istiyorum kendisini.

    bir şey daha var, fatih altaylı galatasaray'ın borcu için 700 değil 800 milyon lira demişti. o kadar da uçmayalım diye 700 yazmış sanırım. ha 700 ha 800 diye düşünüyor olabilir kendisi. aradaki fark %14 eder ki, ona söylemek istediğim tek bir şey var, o aradaki 100 milyon lirayı hayatı boyunca hiçbir zaman bir arada göremeyeceğini bilmesi lazım.

    sıçtınız, sıvamayın bari..
App Store'dan indirin Google Play'den alın