resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2712
    maaşları azaltıyormuş beyefendi, yahu tamam maaşı düşürdün ligde 15.sin. senin ettiğin 5 milyon euro kar zaten avrupa'ya gittiğinde gelecek parayı bile karşılamıyor. e yine eksidesin? maaşlar elbette düşmeli zaten başka çaresi yok, yükseltirsen ödeyemezsin. ülkemizdeki futbol ekonomisi ve mevcut kurla zaten imkanı yok maaş skalasını yükseltmenin. mustafa cengiz döneminin başından* sonuna kadar* 65 milyon euro olan maaş yükü 30 küsur milyonlara çekildi.* e yahu maaşlar düşüyor demiyordu kimse, o zaman ihraç da ihraç diye bağırılıyordu.

    herkesin kendi düşüncesidir fakat ben bu yönetimi savunmanın hiçbir mantığını göremiyorum. kulüp hakkında taraftarın hiç bu kadar dışarıda bırakıldığı bir dönem hatırlamıyorum. adamlar transferi bile açıklamıyor ya şaka gibi. her gün bir başka rezillik çıkıyor kii daha 1 hafta önce tuzla'dan 6 yediğimizi unuttuk. tarihinin en rezil dönemini geçiriyor bu takım. bunun en büyük sebebi tff'dir. geçtiğimiz sene* hakemler bu sezonun 10'da biri kadar maça etki etmezken herkes mustafa cengiz yönetiminin tff'ye karşı olan tutumunu haklı gerekçelerle eleştiriyor, hatta saldırılıyordu. şimdi burak elmas olunca mı ya tff'ye de yapacak bi şey yok kardeşim falan gibi saçma sapan argümanlar üretiliyor. zaten bu kafayla beşiktaş da "hakkıyla kazanmıştı".

    bankalar birliğini ağızlarına sakız edeleri de anlamıyorum, borç kardeşim bu ödeyeceksin o zaman. sen kredi borcunu ödemeyince evine haciz gelmiyor mu? fark ne? ödemezsen şöyle olur ödemezsen böyle olur. ulan ödemeye ödemeye borcu arşa çıkardınız zaten. insanları haybeden korkutmak yerine artık biraz da borç ödeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın