• 234
    5 şubat 2022 divan kurulu toplantısında şu konuşmayı yapmış kişi:

    "kulüp tarihinde inanması güç başarılara imza atan sayın başkanımız faruk süren burada. kendisi seneler önce 'galatasaray üçüncü olmuşsa sonuncu olmuştur.' şeklinde net bir konuşma yapmıştı. bugünkü durumu anlatmak bile istemiyorum."
    "son başkanlık seçiminde 5 aday vardı ancak burak elmas kazandı. 3 seneliğine imza atan hoca, 7'nci ayda kovuldu. maliyetleri düşürmek için gençleştirme operasyonu yapılmaya çalışıldı ve 25 milyon euro harcandı. kulübün mali yükü katlandı. sonra da kümede kalabilmek için tornistan yapıldı. ancak artık sıfırı gördük. üzülerek belirtiyorum ki parada, masada ve sahada sıfırız. 140 milyon euro deniliyordu o paraya ne oldu onu da bilmiyoruz. florya'dan gelecek olan parayla 4 milyar tl'lik borcumuzun silineceği söyleniyor. bu veriler gelecek ay açıklanacak sanıyorum. ümidim bu yönde. kızım kulübe henüz üye değil, umarım kayyum atanmadan üye olabilir"

    seçim sürecinden sonra sponsorluklarla ilgili konu burak elmas'ın söylediği gibi olsa bile metin öztürk'ün bu sözleri çok da yanlış değil sanki. en azından burak elmas'a ait olan "her yerde çok güçlü şekilde masadayız" sözünden daha gerçekçi gibi geldi bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın