resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2547
    kendisinin transferinde konuşulan konulara yukardan bakınca bizim yönetimimizin taraftarı nasıl kandırdığını görüyoruz.
    kasım ayından beri gedson ve benfica ile görüşüp oyuncuyu kadroya katmaya çalışıyorduk. o günden beri yönetime yakın kişiler sürekli haber giriyordu bunla ilgili.
    ama bir anda ne olduysa, tam da oyuncu rize uçağındayken başkan burak elmas tarafından hiç gündemimizde olmadığı iddia edildi.
    bu oyuncunun maliyetleri madem bu kadar yüksekti, en başından deseydiniz ya maliyetleri yüksek biz para harcayamayız diye. çıkıp böyle deseniz kimse bişey demezdi sonuçta bütçeyi bilen sizsiniz. şimdi hem galatasaray taraftarına yıllarca geçmeyecek bir mehmet topuz travması yaşattınız, hem de rizespor gibi bir kulübe karşı bile psikolojik üstünlüğümüz kalmadı.
    daha komiği ise, bu takımın su gibi ekmek gibi 8 numara ihtiyacı varken, o mevki topçusu gedson'u aylardır isterken, bu transfer dönemini de 8 numara almadan kapatıyoruz. 8 eylül 2021 tarihinde 8 numaraya futbolcu almış olsaydık, şuan en az 12 puan fazlamız vardı.

    gedson carvalho fernandes transferindeki başarısızlığı, burak elmas'ın kendi hayatında da ona bir çok şeye malolacak. başkanlık bittikten sonra bir daha bu kulübün kapısından içeri girebileceğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın