resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2708
    bugün bu başlığa sürüyle entry girdirecek başkandır. üzüldüğüm bir kaç konu var.
    öncelikli olarak kendisinin başkanlığı öncesinde yaşananlar. twitter hesabı üzerinden mustafa cengiz için demedik laf bırakmamıştı. üstelik yönetim kurulunun, hasta yatağındaki adamı kulüpten ihraç etme vb. düşünceleri vardı. görüyoruz ki mustafa cengiz'in işe aldığı maaşlı eleman bile olamazmış.
    bir ikincisi de seçim sürecinde verdiği vaatleri ele almak istiyorum. tek tek şu proje bu proje vs. demeyececeğim. söyledikleri hiç bir projeyi gerçekleştiremediler. ffp'den kurtulduğumuz 2021 yaz transfer döneminde aldıkları oyuncularla kulübü büyük borç batağına soktular.
    seçim sonrasında ise güçlü bir yönetim kurulu ile başlayıp bütün güçlü kişileri kurulundan aforoz ederek büyük güç kaybettiler. kulübün yönetim aklı, twitterdan bankacılarla ilgili sert ve dik fantezilere sahip olan bir şahıs üzerinden geçiyor. üstelik bu şahıs, galatasaray yöneticisiyken çeşitli troll yorumcular tarafından şamar oğlanı haline getirildi.
    ben galatasaray'ın bu kadar itibarını kaybettiği bir dönem hatırlamıyorum. 2010-2011 sezonunda dahi bu kadar ezik ve sinik değildik küme düşmemize ramak kalmışken.

    toparlayacak olursak, bugün yine popülist açıklamalarda bulunup her şey güzel olacak vs. minvalinde konuşmuş. ancak ben galatasaray'da taraftarla bu kadar zıtlaşıp da başarılı olabilecek bir başkan görmedim duymadım bilmiyorum. gedson transferindeki başarısızlığı, bundan sonraki tüm hayatının gidişatını değiştirecektir. gedson ile ilgilenmiyoruz dese beşiktaşa vs. gitse kimse üzülmezdi. deli gibi galatasaray'ı isteyen ve bekleyen birisini aylarca almadılar. hem de bu kadar ihtiyacımız varken. madem istemiyorduk en baştan söyleseydiniz, galatasaray taraftarını böyle bir hayal kırıklığına uğratmasaydınız.
    iletişim iletişim diyenlerin asla iletişemediği bir ortam içindeyiz.

    buradaki herkes biliyor ki bu takım nef arena'da beşiktaşa 10 atsa bile maç sonunda yine yönetim istifa sesleri yükselecek. galatasaray'da başarısızlık ve vizyonsuzluğun telafisi olmaz. bizi diğer camialardan ayıran şey de budur. sırf damat diye kendisi koltuğuna devam edecekse, taraftar kulübe destek olmayarak gerekli cevabı sahada verir.

    unutmayın başkan, g*tuyle inatlaşan, altına s*çar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın