resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2705
    galatasaray spor kulübü başkanı.

    gün geçmiyor ki yeni bir rezilliğe imza atmasın. 5 şubat 2022 galatasaray divan kurulu kapanış konuşmasında ‘transferlerimiz hatalı olsaydı avrupa’daki gruptan 1’nci çıkamazdık’ dedi. o zaman ben de kendisine şu cevabı vermek istiyorum. nelsson hariç 5 para etmez oyuncular almasaydın daha ligin ilk yarısı bitmeden liderin 20 puan gerisine düşmezdik.

    sürekli bir hamaset, sürekli bir enkaz edebiyatı. beraber yola çıktığın, sana net şekilde seçimi kazandıran kulüp efsanesi hocanı sattın. ligdeki başarısızlığı hocaya, avrupadaki başarıyı kendine yazdın. insan biraz utanır. hele ki bu insan galatasaray başkanıysa daha da utanır bu söylemden.

    aldığın 2 romen oyuncuya bonuslarla birlikte 12 milyon euro verdin, cebinden falan da değil üstelik kulüp kasasından yaptın bunu. lakin geçen sene senin orta sahanı tek başına ayakta tutan adamı 7 aydır kapında yatmasına rağmen, üstelik aldığın romenlerin yarı fiyatına alamadın. alamadığın gibi tüm camiayı rencide edecek şekilde en büyük rakibine kaptırdın.

    bu bile tek başına istifa etmene yetecekken hala çıkıp konuşabiliyorsun. konuşma derken, sürekli bi engellenmekten, itibar suikastinden bahsediyorsun ama dediklerinden kimse bir şey anlamıyor zira hiçbir şey anlatmıyor, tipik türk siyasetçileri gibi demagoji yapıyorsun.

    dolayısıyla yeter artık. galatasaray tarihinde seninki gibi 6-7 ayda çöken bir yönetim kurulu, daha da kötüsü yönetim şekli berbat bir yapı olmamıştı. lütfen istifa et ve işi liyakat sahiplerine bırak. bu gömlek sana çok ama çok büyük burak bey. sen benim gözümde galatasaray başkanı değilsin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın