resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2696
    benim için en önemli şey bir sonraki mali tablolardaki durum.
    çünkü benim için finansal başarı sportif başarıdan önemlidir. farklı düşünenler olabilir, saygı duyarım. ama "too big to fail" bana göre hayallerde var anca. bu kadar borcu olan takım için başarının finansal tabloya nasıl yansıdığı önemli. biz euro kazanmıyoruz, oyuncu satamiyoruz, avrupa'ya zaten zar zor gidiyoruz, sponsor olmak isteyen yabancı firma yok (ülkenin durumu).

    şimdi kendisinin geldiğinden beri söylediği bazı şeyler var, özellikle giderler ile alakalı. bunları yaparsa ben her türlü tebrik ederim.
    misal 30-35 milyon euro maaş bütçesi demiş. bu vergi hariç ise gene çok fazla ama vergi dahilse mantıklı. bu konuda açıklama var mi bilmiyorum.
    https://mobile.twitter.com/.../1489974274224013316

    dediği söz çok mantıklı; borcunu ödeyemeyen bir takım bu. yani her geçen gün daha kötüleşecek. bu saatten sonra ünal aysal gibi drogba, sneijder getiren, dursun özbek gibi uçak indirip kaldıran bekleyen daha çok bekler. her futbolcuya "galatasaray seviyesi değil" diyen yıllarca bekler.
    https://mobile.twitter.com/.../1489973960708132867

    o yüzden herkesin artık biraz durumun ciddiyetini anlaması lazım. kendisi de umarım bu mali politikayı zamanında mustafa cengiz başkan gibi bir sene yapıp sonra salmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın