2021 Afrika Uluslar Kupası Yarı Final Maçı
22:00 Olembe Stadium
1 - 3
Penaltılar Sonucu
  • 1
    tsi 22:00’da başlayacak 2022 afrika uluslar kupası yarı final mücadelesi, kazanan senegal milli futbol takımı ile final maçı yapacak kaybeden 3.lük için burkina faso milli futbol takımı ile maç yapacak. oyuncumuz mostafa mohamed ahmed‘in gol ya da goller bulmasını bekliyorum.

    edit:dalgınlıkla 2 şubat yazılmış, günleri de unuttuk bu kargaşada, ricam düzeltilmesi yönündedir.

    2. edit: kamerun milli futbol takımı ilk 25 dakika daha etkili olan taraftı, bir şutları direkten döndü. afrika kupasında maç yapılan statların en düzgün zemine sahip olanında oynanıyor, mohamed elneny‘nin bize yazıldığı zamanlar olmuştu, şu ana kadar gelmediği için mutlu olmamızı gerektiren bir futbol oynuyor. mısır’ın hücum aksiyonları çok zayıf olduğu için futbolcumuz mostafa mohamed ahmed henüz etkili olamadı.

    - -

    ilk yarı sona erdi, afrika uluslar kupası mücadeleleri hep böyleyse gördüğüm en kötü turnuva olabilir, süper lig maçları futbol adına daha çok şey sunuyor, diğer afrika kupası mücadelelerinden hangisi daha kötüydü karar veremiyorum. sadece mısır kalecisi üç kere sakatlandı ona rağmen ilk yarıya 3 dakika eklendi, diğer maçlardan birinde de uzatma süresi dolmadan bitirmişti hakem *. turnuva boyunca gördüğüm gibi hakem yine hem çok kötü hem çok agresif. kötü futbol, kötü hakem, kötü zemin bir de vuvuzela sesi. futbol açlığım olmasa kesinlikle izlemezdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın