resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 7356
    türk olarak alabileceğimiz 1-2 stoperden biri. anlaşma da yarım sezonluk. yangın yapmanın manası yok. bir takımın kadrosunda eğer 4'lü savunma oynuyorsa 5 stoper olur ve kendisi de 5'nci stoperimiz.

    bilmiyorum farkında mısınız ama ara transferde alınan oyuncular için 0 tl bonservis ödendi. bu da demektir ki kulüpte 1 allah'ın kuruşu yok. gidip çağlar'ı ya da merih demiral'ı, hadi en kötü kaan ayhan'ı bile a-la-ma-yız. scout ekibinin bulduğu potansiyelleri türk oyuncular için de en az 2-3 milyon euro para isterler. gerçekçi olmak lazım. burada bir tek kayserispor'un kiraladığı mert çetin'e neden yönelmedik veya direkt marcao'ya alternatif sol stoper olması için cenk özkaçar'ı niye yoklamadık denilebilir ama o kadarını bilemiyorum. muhtemelen cenk'' kulübü düzenli oynamasına karşılık kiralar, marcao varken de düzenli oynayamaz falan filan. sonuçta başkanımız burak elmas, cenk özkaçar'ın varlığından bile haberdar değildir de, çok da bir şey beklemiyoruz artık kendisinden zira gedson yerine cicaldau'yu tercih eden adamdan hiçbir halt olmaz.

    semih'in de yıl sezon sonu sözleşmesi biter ve rotasyona emin bayram'ı ekleriz. şu an için yapacak başka bir şey yok maalesef. yapamazlar çünkü, medet ummayın artık. vizyonları bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın