• 6
    kulübü kadar profesyonel olan futbolcu. bursaspor da eskişehirspor da başına geleni sonuna kadar hak eden iki kulüptür. siz futbolcuları şov için anında yüzüstü bırakırsanız futbolcu da sizin reva gördüğünüzü size yaparsa yöneticileriniz çıkıp televizyonlarda bize drama gösterisi yapmayacak. gedson ve onyekuru aynı başka takımın aynı tişörtünü giyerek antrenman yapınca kimse ilişiğini kesmedi.

    önce kulüp profesyonel olacak sonra oyuncu profesyonel olur. kulüp olarak bakkal gibi yönetiliyorsan bana profesyonellik mavalı okuyamazsın. kulübü iflas ettiren yöneticilere çıkmayan sesiniz de gariban futbolcuya çıkmasın. ali akman hadi diyelim 2 milyon euro getirmedi takıma(ki ben ali akman’a sonuna kadar destek çıkıyorum. kulübü açgözlülük yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.) onlarca milyon euroların hesabı kimden soruldu? eskişehir de aynı mentalitede. başına gelenlerin hepsi bu mentalite yüzünden geldi.

    suçu yok değildir bu kardeşimizin fakat dünyanın hiçbir yerinde eğer sen barçada madrid formasıyla falan gezmiyorsan sonucu bu olmaz. şirin mi görünüyorlar şov mu yapıyorlar orasını bilmiyorum fakat yeni ali akman vakaları olacaksa sebebi budur işte. anadolu kulüpleri de bakıp kendilerine çekidüzen versin eskişehirspor ve bursaspor neden bu hale düştü görsünler.

    adalet dağıttığını sanan varsa kulüp içerisinde berbat yönetim devam ediyor demektir. bakkal yönetimi devam ediyor demektir. adaleti bu zannedenler de yarın öbür gün yuvadan yavruları uçtuğunda adaletin alasını göreceklerdir. bunun adı adalet değil zorbalıktır, şovdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın