resim
Robson Alves Reis
Takım:Náutico
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.96
Uyruk:Brezilya
  • 8
    --- alıntı ---
    galatasaray não conseguiu contratar o robson reis hoje, em tempo para a euro league.

    mas não desistiu, grande parte da negocıação não ter saído hoje é o fato do santos estar tentando comprar os outros 20% para negociar com percentual de venda futura.

    deve dar negócio.

    --- alıntı ---

    uefa listesine yetişmememiş, ama vazgeçmemişiz. kulübü de sonraki satıştan sağlam pay(%20) istiyor. listeye yetiştiremediğimize göre elimizde pazarlık kozu var. o kadar da elimiz mahkum değil.

    biraz izledim. 1.96 ama ayakları tuhaf şekilde seri. dar alana kendi akılsızlığıyla sıkıştırdığı topları bile ince çalımlarla çıkarabiliyor. topu tutmayı seviyor.

    uzun paslarına düştüm. oyunun enine genişlediği anlarda çizgideki arkadaşına öyle güzel uzun atıyor ki; önde basan rakip oyuncu topu takip ederken bi anda irtifa ve yön değişimi nedeniyle boşa pres atıyor. topu alan oyuncu için de kontrol ve çıkış için zaman kazanılıyor.

    hava toplarında rakibini nizami çerçevede döverek kafa vuruyor, bizim lanet tff hakemleri mağdur edebilir. can sıkabilir. rakibe teması seviyor, itiş kakıştan imtina etmiyor. bu açıdan luyindama yokluğu çekmeyiz.

    çok sıkıntılı pozisyon alması var. topu beklediği anlarda baskıyı üstüne kolay çekiyor. tekniğine fazla güveniyor ama süper ligde ağlatırlar adamı. önde presi kuvvetli yapan anadolu takımları o özgüveni skip atabilir. arkaya koşu atan oyuncuları iyi takip etmiyor. half space savunmasının gelişmesi gerek.

    daha çocuk yaşta. her şey öğrenilir, gelişilir. konuşulan fiyatlara göre iyi iş yapmış oluruz. şahsen elden çıkacak bir stoperimiz varsa kendisini isterim. bu kulüp böyle böyle düze çıkacak.

    edit: santos ayrıca oyuncunun %80 bonservisine sahipmiş. kalan 20lik kısmı alıp, sonraki satışın payından tamamen yararlanmak istiyormuş. transfer bizden kaynaklanmayan bir sebepten biraz uzayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın