resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2614
    galatasaray tarihi boyunca çok fazla başarısız, kötü başkan gördü ve daha da görecektir. makama saygı gereği kendileri hakkında fazla ileri gidilmez uygun bir üslupla eleştirilir galatasaray kültürü de bunu gerektirir. ancak burak elmas bizlere öyle bir rezaleti yaşatıyor ki 7 aydır her cephede kaybedip, her konuda rezil edip, yerin dibine daha ne kadar girebiliriz her yeni gün tecrübe etmemizi sağlıyor. içimden geçenleri eğer bu girdiye yansitirsam ömür boyu bir daha sözlüğe üyeliğim kabul olmaz bırakın pilot olmayı.

    amatör branşlarda yaşanan rezaletlerin boyutu başka.bir noktada. kadın basketbol takımı bütçesi, kadın futbol takımı bütçesi, erkek voleybolda ülkenin en iyilerinden kaptanlık verilen burutay subaşı'nın kaybedilmesi, tekerlekli sandalyede yaşanan yetersizlikler vs vs. bunların üzerine kulübün lokomotifi olan futbol takımının düşürüldüğü aciz hal, korunmayan haklar, haftalardır gasp edilen penaltılara çıkarılmaya sesler. artık yeter.

    daha fazla tadımız kaçmadan hemen bugün istifa. galatasaray ergenlik heyecanını alamamış, haklarını korumaktan aciz, korkak insanlara emanet edilemeyecek kadar kıymetli. dilerim bu genel kurula iyi bir ders olur. vaatlere, kişilerin arkasına sığınanlara değil. uzun süre hazırlık yapan, alanında uzman kişilerce yönetilmek bu kulübün hakkıdır.

    eminim sen okumasan bile buralarda yazdıklarımızı sana iletenler vardır. git kendinden daha çok nefret ettirmeden. başka bir şey istemiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın