resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2599
    önceki entrylerim ortadadır. kendisini desteklediğim de, ilk yaptığı hatalarda sakin olunmasını tavsiye ettiğim de doğrudur.

    ancak artık mızrak çuvalı aştı. bu yapılanların akılla mantıkla hiçbir açıklaması olamaz. terim'in gönderiliş süreci, ışıtan gün muamması, gedson faciası, iletişim başarısızlığı, vaatlerin yerine getirilmemesi, sponsor yalanı ve bir dünya büyük rezalet sonrası hiçbir şekilde kendisine destek çıkmam, çıkamam. haklı olduğu konularda bile bu kadar haksız çıkmayı başaran bu topluluğun yanında duramam. biz daö'yü de gördük, rahmetli özhan canaydın ve mustafa cengiz dönemlerini de biliriz. kıyasıya eleştirdiğimiz bu isimler dahi bu denli skandala imza atmadı.

    bakın olay sadece gedson transferi değil ama göz önüne getirin. size gelmek için kırk takla atan ve resmen kelepir durumda olan 23 yaşındaki bir futbolcuyu almadınız. almadığınız o adam şimdi beşiktaş'a imza atacak ve rizespor'a kiralanacak. bu nedir yahu? biz ne zaman rizespor'dan küçük takım olduk? biz ne zamandan beri galatasaray'a yapılan bu kumpasları sineye çeker olduk? bilhassa bu sene başından beri kıtır kıtır doğranan bir takım var. başlarda çıktın atar yaptın, sonra sustun sesin çıkmadı başkan. takımın sıralaması umrumda değil. biz galatasaray'ız geçeriz bu günleri. ancak sen kendine başkan diyorsan önünde iki yol var. ya çıkacaksın takımının hakkını savunacaksın ya da ağalar benden bu kadar deyip usul usul çekileceksin.

    şimdiye kadar bir şekilde sustum ama rizespor denen oluşumun sezon başında yaptıkları yetmiyormuş gibi, dalga geçer gibi önce aytaç'ı bedelsiz isteme densizliğini, sonra da göz göre göre gedson transferinin içine girmesini ve bu kulübe nazire yapmasını sineye çekemem. sen de başkan olarak tüm bu süreçlerin ortasında gevrek gevrek 'isteseydik alırdık' diyemezsin başkan. olmadı, belli ki olmayacak da....
App Store'dan indirin Google Play'den alın