• 98
    son 2 veya 3 yıl içerisinde gerçekleşenler devede tüy bile değildir.

    90'lı yıllardan beridir bu takımı takip ederim çok daha büyük tramvalar yaşadığına şahit oldum. hele 2000'li yıllar... bana göre sıralama: 1) 2001 şampiyonluğunun 2 tane kısa boylu ademoğlu tarafından sabote edilerek fenerbahçe'ye kaptırılması 2) 2006 ve 2008 şampiyonlukları haricinde kalan koca 10 senenin rezilliklerle geçmesi 3) yeni stad için 2003'te olimpiyata taşınmamıza rağmen dönüp dolaşıp yine sami yen'e dönmemiz 4) 2011'deki stad açılışında yaşanan siyasi olaylara karşı o dönemin başkanının tavırları 5) 2011'de neredeyse küme düşecek olmamız ve basketbol takımında yaşananlar...

    arada belki de bu kulübü borç batağından tek başına kurtaracak ribery'nin elden kaçırılması vs. var ki gedson medson hikaye. dursun özbek dönemine hiç girmedim aman aman... o dönemler galatasaray sözlük olmadığı veya yeni yeni doğduğu için çoğumuz umursamıyoruz ama bugün yaşanılanlar sanki tek sıkıntımız gibi duruyor. fatih terim'in 2013 yılında yıldırım demirören ile verdiği poz da çoğu inancımı kırmış ve yine çoğu şeyi sorgulatmıştır.

    ancak bütün bunlar burak elmas'ın çok kötü bir başkan olduğu gerçeğini değiştirmez. ve inşallah en büyük travmayı da ( küme düşme) yaşamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın