• 1263
    sevgili hocam,

    bugün galatasaray’a hizmet ettiğini iddia edenlerin, bir daha hiçbir zaman böyle bir statü sahibi olamayacak kişilerin içini dışını gördük, görüyoruz.

    bugün galatasaray için benden binlerce kez daha üzgün olduğunuzu biliyorum. bana çocukken galatasaray’ı siz sevdirdiniz. siz bitti demeden hiçbir zaman bitmemiştir.

    bugün “dünyayı yok edecek düğmeyi” ele geçirenler dünya’ya hakim olduğunu sanıyor. onlar her gün kaybediyor, sizden hiçbir şey götüremezler.

    bir ay oldu olacak... çok üzgün, kırgın, kızgısınızdır hocam. hissediyorum. ama galatasaray için ellerini taşın altına koyacağanı sandıklarımız kulübün yoluna en büyük taşlar oldular.

    7446 sicil numaranızla, 48 yılınızla, metin abinizin size verdiği emanetle ve yüzbinlerce evladınızla...

    size tüm yapılanlara rağmen galatasaray’ı yalnız bırakmayın. sizin mücadeleniz galatasaray’a hep güç vermiştir.

    bıyıklı kel adamlara, beyaz saçlı yardımcılara, galatasaray’ı asla affetmeyeceğini söyleyenlere karşı el pençe olanlara rağmen... siz olun hocam. siz olun. bir yerlerde olun. sessizliğe bürünmeyin.

    ne olur nasıl olur bilmiyorum. ama bugün bu halatı en güçlü çeken olarak siz; ellerinizi bırakmayın. çok öğrettiniz, çok kazandırdınız, çok mutlu ettiniz. ama dahası var. dahası olmalı...

    #koyelinikalbine!

    https://gss.gs/Gjs.jpeg

    https://gss.gs/Fpp.jpeg

    https://gss.gs/aW7.jpeg

    sevgiyle hocam.

    mutluluğumuzu bizden alabilirler ama umudumuzu asla!

    mokoena
App Store'dan indirin Google Play'den alın