• 41
    zaman filtresi: 2020 haziran - 2021 haziran arası

    uyruk filtresi; sadece türkler

    mevki filtresi; sadece merkez orta sahalar

    enter;

    2020 haziran: "bırakalım mert hakan yandaş'ı alsınlar,

    2020 eylül: "bırakalım okay yokuşlu'yu almayalım,

    2021 ocak: bırakalım berat ayberk özdemir'i alsınlar,

    2021 ocak: "bırakalım irfan can kahveci'yi alsınlar,

    2021 mayıs: bırakalım salih uçan'ı alsınlar,

    2021 haziran: aytaç kara gelir.

    2021 eylül: aytaç kara 3. merkez orta saha alternatifimiz olur.

    bu oyuncuları almayıp birçoğundan sonra "x takım aldı kazık yedi" gözüyle bakıyoruz da bu oyuncuları alamadığımız için başımıza gelenleri görünce bizim yediğimiz kazığın aslında daha büyük olduğu gözler önüne seriliyor. mert hakan yandaş da dahil olmak üzere üstte ismi geçen oyunculardan hangisini alırsak alalım süper lig 2020-2021 sezonu'nu şampiyon tamamlayacaktık.

    hatta taylan antalyalı'nın şu anki performansı dahi dolaylı yoldan yapmadığımız transferlere bağlı. adamı mecburiyetten aşırı zorladık, pubis sakatlığı yaşadı ve yavaş yavaş formu düşerek bugünlere kadar geldi. şimdi taraftarın %70'i adama çöp muamelesi yapıyor.

    sırf 2020 yazından itibaren yapamadığımız yerli merkez orta saha transferlerinin olumsuz etkileri bile sayfalarca yazılabilir, ancak ana fikrin apaçık ortada olduğunu düşünüyorum.

    "bırakalım alsınlar" zihniyeti galatasaray'ı korkunç derecede limitleyen ve camia olarak bir an önce kurtulmamız gereken bir zihniyettir. ancak ben galatasaray camiasını tanıyorsam bu zihniyetten ancak derin acılar çekeceğimiz upuzun yıllar sonrası kurtulabileceğimizi düşünüyorum. umarım düşündüğüm gibi olmaz...

    not: aytaç bizdeki performansına rağmen beğendiğim bir oyuncudur. ancak kesinlikle galatasaray orta sahasının 3. alternatifi olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın