resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4643
    seyirci gerçekten memnun, seyirci gerçekten kutluyor... inanamıyorum olan bitene. ülke olarak zaten distopik bir dönem yaşıyoruz, zannediyorum ki bunun etkisiyle her saçmalık normal kabul ediliyor artık.

    bakin, açın entryleri okuyun; 4 yıl önce bu adam deplasman fobisinin nedeni olarka görüldü bazı taraftarlarca. doğrudur, yanlıştır orası başka mesele ama 4 yıl önce 32 yasındaki bu adamı gönderip yerini mostafa muhammed gibi biriyle doldurman gerekirken sen hayvan gibi para bayılıp diagne'yi aldın. bana hiç o şartlarda diagne'ye kimse hayır demezdi demeyin. çünkü ben hayır dedim, futbol izleyen, diagne'yi izleyen başkaları da hayır dedi zaten. ama rakamlardan başka şeye bakmayan taraftar memnundu diagne transferinden.

    sonra falcao için aynısı oldu. ben hayir dedim, asla dedim, benim yazdıklarımla dalga geçildi. benim gibi başkaları da vardı. günün sonunda herkes bizim gibi düşünmeye başladı zaten. ama mesele ben haklıydım ya da haklıyım değil. şu tabloya bir uzaktan bakın, allah aşkına söylediklerinizin arkasında durmaya çalışmak yerine sakince bir bakin uzaktan. 32 yaşında gonderdigin adamın yerini doldurmak için 30 milyon eurodan fazla para harcadın. ve 4 yıl sonra üstelik de 36 yaşında olarak o adamı geri alıyorsun. bu nasıl normal görülebilir ya?

    akıllı biri en azından şu saçmalıktan bir ders çıkarır. ama biliyorum ki çıkmayacak. bakin ben artık umudu kestim, galatasaray hiçbir zaman avrupa'nın elit takımlarından olmayacak. hicbir zaman bir proje dahilinde hareket etmeyecek. hep günü kurtarmaya çalışacak, eğrisi doğrusuna denk geldiğinde gruptan falan çıkacak avrupa'da ama hepsi o kadar. bir sene gruptan çıkarken bir sonraki sene grup sonuncusu olacak. çünkü yöneticileri kadar taraftarı da aynı kafada ne yazık ki.

    şu transferin sevinilecek bir yanı yok, izahı yok. hala daha mustafa gomis'ten çok şey öğrenir hayali kuruluyor ya delirmek uzereyim. kimse kimseden bie şey öğrenmedi, öğrenmeyecek. drogba ile antrenman yapan hangi genç forvetimiz drogba gibi oldu? cris geldiğinde semih ondan çok şey öğrenecekti hani? semih ujfa'dan ne öğrendi ya da? söyleme geldiğinde onda m çok şey öğreniyorum diyecektir tabii muhammed, şüphem yok. neyse, bu kısımla gereksiz uzatmak istemiyorum bu yazıyı.

    benim hayalimde bu transfere karşı çıkmalıydık biz. ya zaten bu sene gitmiş bari muhammed'i kazanalim falan demeliydik. ama biz gomis gelecek gol atacak diyoruz. gomis şu saatten sonra 20 gol atsa ne kazanır galatasaray bu gollerle? ama mustafa 10 gol atsa çok şey kazanırdık.

    36'lık gomis'e, 34'lük falcao'ya para var ama denayer'e yok, gedson'a yok. millet morutan'a verilen parayı konusuyor, cica'ye verileni konuşuyor ama gomis geliyor diye herkes mutlu. ıyi işte, 20 gol atsin gomis. be morutan'ın atacağı 5 golü, gomis'in 20. golüne tercih ederim.

    ya her şey tamamdır, tek bir parça eksiktir gerekirse 38 yaşında da alırsın gomis'i. ama her şey eksikken gidip gomis'i almak, üstelik de mostafa varken almak... distopik benim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın