resim
Ahmet Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:55
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 274
    uefa listesine ekleme yapmak için 48 saatten az zamanımız kalmış, orta saha eksikliği aşikarken tek transfer açıklanmamış, yumurta dayanasıya kadar beklemiş burak elmas bey, avrupa’da transfer penceresi kapanmış, oyuncu mağdur edilmiş, hala taraftar yaptığı baskı yüzünden ahmet bulut’un ekmeğine yağ sürüyor diyerek suçlanıyor vallahi inanılmaz.

    edit: adamın işi menajerlik, hak ettiği komisyonu tabii ki alacak ayrıca bu meblanın belli bir üst sınırı da yok. transfer aylar önce konuşulmuş, bitmiş 14 ocak’a kadar opsiyon konulmuş, almamışsın şimdi bahane üretiyorsun.

    koskoca galatasaray yıllardır çalıştığı menajerle arayı bulamıyorsa problem ahmet bulut’ta değildir. önce hoca istemiyor, sonra benfica opsiyonu yüksek tuttu, sonra bankalar birliği izin vermiyor şimdi de ahmet bulut komisyon alacak diye transfer erteleniyor. gedson düşünmüyoruz deyip geçin en baştan milleti günlerce nöbette bekletmeyin ayıp yahu, yalanlamayarak doğru düzgün açıklama yapmayarak insanları beklentiye sokup bu şekilde işin içinden çıkamazsınız.

    edit2: yalnız burak elmas bey kendini tilki sanıp avrupa’da transferin kapanmasını bekledi sonra da masadan kalktı bu adam da tilkinin tam kuyruğuymuş, galatasaray’a sunulan şartların üzerinde bir bonservisle beşiktaş’a verdi oyuncuyu oradan da 6 aylığına rize’ye kiraladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın