resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 882
    59 yaşında olmasına rağmen avrupa'da, 1.liglerde, takım çalıştırmamış olan teknik direktör.

    yardımcı antrenör olarak yoluna devam etmek istemiş olabilir ama yardımcı antrenörlük ile teknik direktörlük arasında çok fazla fark olduğunu tabi ki de biliyoruz. tecrübe, sorumluluk almak vs. vs.

    kendisinin hala ortamda olan kaosu veya beklentileri kavrayamadığını düşünüyorum. zaten ilk başta yardımcı antrenör olarak düşündüğünüz birisini teknik direktör yapmakta enteresan.

    oynatmak istediği oyun sistemi göze hoş geliyor. bunu 23 ocak 2021 galatasaray trabzonspor maçının ilk yarısında oynatmak istediği sisteme göre söylüyorum. gelmeden önce de sistem analizini 1-2 defa izlemiştim. bekleri ceza sahası içine sokması, oyunu kanatlara yayması, oyun sıkışınca uzun top oynaması vs. ama gel gör ki ne kadar usta şoför olsanız da altınızda ki araba kadar ustasınızdır. oyuncular beceriksiz demiyorum yanlış anlaşılmasın. demek istediğim oyuncu potansiyeline göre taktik dizilişi ve sistemi kurmak.

    kendisinin oynatmak istediği oyun eğer 23 ocak 2021 galatasaray trabzonspor maçındaki oyunsa maalesef avrupa son 16 ilk maçında büyük takımlara karşı hüsrana uğrarız. 1-6'lık real madrid maçı gibi bir senaryo görebiliriz allah korusun. avrupa'da bu kadar atak oynadığımız da ister istemez arkada boşluk vereceğiz, zaten geri dönüşlerinde sıkıntılı olan bir takımız, bu da rakipler için inanılmaz bir fırsat olur.

    can-ı gönülden başarılı olmasını istiyorum, galatasaray'ın geleceği için. umarım sezon sonunda üstte yazdığım entryleri ofsayta düşürür.

    tek bir dileğimiz var sn. torrent, uefa kupası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın