• 76
    http://www.historicalkits.co.uk/...-world-cup-2010.html

    2010 dünya kupasında takımların giyeceği formalar bu linkten görülebilir. daha belli olmayan ülkeler olmakla birlikte, şimdilik en çok adidas giyilecek gibi duruyor.

    ingilizler 1800'lü yıllardaki formalarına dönüş yapmışlar. daha önceki turnuvalarda hep beyaz forma, lacivert şort, beyaz tozlukla sahada olurlardı ve forma numaraları da kırmızı veya lacivert olurdu. bu kupada ful beyaz forma ile yer alacaklar, forma numaraları da kırmızı olacak. ingilizlerin navy dedikleri lacivert, gece mavisi karışımı renk tamamen çıkarılmış formalarından. deplasman formaları ise 66 dünya kupası finalinde giydikleri kırmızı forma, her zamanki gibi.

    meksika'nın siyah deplasman formasına bayıldım. giovani'yi bu formayla seyretmek güzel olacak, giyerlerse tabi. arjantin'in mavi-lacivert çubuklu dış saha forması da harika. cezayir'in yeşil forması da güzel duruyor. almanların şeritli klasik formaları ile siyah deplasman formaları da güzel olmuş. kewell ve neill'imizin oynayacağı avustralya'nın iç saha forması henüz konmamış, mavi-lacivert bi deplasman formaları var, ve çok güzel duruyor. gana'nın dış saha forması aynen ingiliz takımı bradford city'nin forması. danimarka'nın forması euro 92'de şampiyon olduklarında giydikleri formanın aynısı. brezilya formaları yine klasik, sarı iç saha, mavi dış saha formaları. fildişi sahili ile portekiz'in dış saha formaları da şık. evet, ilk izlenimlerim bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın