resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 614
    karakterinden girilmis, oyunculugundan cikilmis, galatasarayliligi sorgulanmis, ardindan kotu temennilerle yerin dibine sokulmus futbolcu. hic birbirimizi kandirmaya gerek yok bunun bir tik ustu haysiyetine, namusuna hatta izzet-i nefsine bodoslama dalmak.

    galatasaray taraftarı bu mudur ya? biz bu kadar cig miyiz? bu kadar mi hemzeminiz? fecaat bir orta saha varken, verilen sablonu ve oyun planini sahadakiler adam gibi uygulayamiyorken 1 kere bile olsun sans verilmiyorsa kimse kusura bakmasin, takim benim kendi ismim olsa ceker giderim. varsa bir hedefim, varsa bir hayalim, varsa bu konuda bir soz hakkim bir dakika dusunmem.

    nedir arkadas bu ulkedeki galatasaray'daki abuk subuk genc yetenek harcama merasimleri ve cabalari!

    bizim altyapimizdaki cocuklari bilenler bilir, yurtdisindan izlemeye geliyorlar. hatta bi ara milli takimlarin alt yas gruplarinda neredeyse galatasaray altyapilari cirit atiyordu!

    elin besiktas'ina bakiyorsun, fenerbahce'sine bakiyorsun, alt yas gruplarini takip ettigimden biliyorum adi sani duyulmamis adamlari bile bir sekilde deniyorlar as takimda. sonra bir bakmissin profesyonel futbola kazandirmislar.

    bizim neyimiz eksik? yok mu bizde deneyecek futbolcu? tonla var. eksik olan su! vizyon, öngörü, cesaret!

    ha bir de bizim cocuklarin arkasinda duran bir yonetim hicbir zaman olmadi!

    kulup maclari, okul maclari, bolgesel turnuvalar, reklam amacli yapilan turnuvalar, milli maclar derken bu cocuklar zaten 16-17 yasinda tam futbolcu oldu mu olmadi mi diye karar verilecek yasta zaten futboldan nefret edecek dereceye geliyorlar.

    olay sadece sans da degil. adami sen sahaya sursen de zaten bitik durumda. kimisinin bünyesi bunun kaldirir ama cok cok az bir kismi o eşiği atlayabilir.

    ha bir de sürekli ballı ekmek yemek zorunda kalan deger verilmeyen cok fazla altyapi oyuncusu var. o sebeple de gelisemiyorlar. hem bedensel hem de zihinsel olarak.

    sorun biraz da toplumsal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın