resim
Erick Antonio Pulgar Farfán
Takım:Flamengo
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.87
Uyruk:Şili
  • 34
    galatasaray'in yeni defansif orta sahasi olmaya yakin silili oyuncu.

    nacizane gorusum, pulgar'in tam olarak eksiklierimizi giderecek 6 numara olmadigi yonunde. ama steven nzonzi'den beri o bolgeye hep oyuncu devsirdigimizi dusunursek, en azindan sonunda uzun yillar o bolgede oynamis bir oyuncumuzun olacagini bilmek sevindirici.

    ben galatasaray'in lider ozellikleri ve pozisyon bilgisi yuksek, basit tek pas oynayan, gerektiginde tempyu kontrol edebilen bir 6 numarayla anlasmasini isterdim. pulgar ise biraz gereginden fazla risk aliyor, uzun toplar, ara toplar deniyor, top kapmak icin pozisyonunu kaybedebiliyor, boylece bazen gereginden fazla hata yapabiliyor. topla ekstra isler yapmasina ragmen, bir regista gibi surekli topu istiyen bir oyuncu da degil. bunun disinda hirsli bir karakter olmasina ragmen, liderlik ozelliklerini gosterdigi bir ana da rastlamadim. bu sezon, biraz da belki fiorentina'da formayi kaptirdiginin bilincinden olacak, oynadiginda ve denedigi ekstra islerde basarisiz oldugunda oyundan dusebildigini gordum.

    her ne kadar negatif seyler yazmis gibi olsam da, takimimizin su anki seviyesinin ustunde oyuncudur, gelirse de elbet katki saglar. duran toplar ve uzaktan sutlariyla direkt skor katkisi da yapar. sadece artik bizim icin cok cok degerli olan her bir euronun, oynadigimiz oyuna gore daha duzgun bir kadro planlamasi icin harcanmasi daha guzel olurdu bence. belki pek populer olmayan bir fikir olabilir, ama torrent'in tercihi oldugu soylenen josuha guilavogui trasnferi olasydi oynamak istedigimiz oyuna daha uygun bir holding midfielder almis olurduk diye dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın