resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2163
    bazı şeyleri çok çabuk unutuyoruz. gedson ile ilgili zamanında yazılmış birkaç yorum:

    "inanılmaz top oynadı bu akşam, futbol aklını hırsı ile sentezledi. bakmayın siz kazanamadığımıza taktik teknik olarak takım hiçbir şey oynamadığı için kazanamadık. (bkz: 10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçı)"
    hagidensonrawes10

    "10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçında müthiş top oynadı. tam olarak olması gereken orta saha bu adam işte. tempolu, dikine, teknik, oyunun her iki yönünü de oynayan topçu. orta saha diye oynattığımiz topculardan bunu yapabilen tek topçu. işte takımın kalitesi."
    cursedpower

    "bugün o kadar istekliydi ki televizyona sarılasım geldi. muazzam futbol oynadı muazzam. kariyerinin en iyi maçlarından biriydi. (bkz: 10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçı)"
    scorpicores

    "taş gibi oynuyor maşallah. umarım seneye bizimle olur. (bkz: 17 nisan 2021 göztepe galatasaray maçı)"
    on direge kesilen orta

    "daha önce* de söylemiştim oyuncu özellikleri bazında çıtası olan oyuncu. özellikle 17 nisan 2021 göztepe galatasaray maçında yaptığı istatistik çok etkileyici.
    --- alıntı ---
    1 - göztepe karşısında en yüksek paz yüzdesi yakalayan, en fazla ikili mücadele kazanan ve top kapan galatasaray oyuncusu gedson fernandes'di.

    pas %: 96
    şut pası: 3
    kazandığı ikili mücadele: 12
    top kapma: 3
    sahipsiz top kazanma: 7
    dinamizm.
    --- alıntı ---"
    harkatmulds

    "geldiği günden itibaren en iyi topunu 24 nisan 2021 antalyaspor galatasaray maçı'nda oynayan oyuncu. her maç performansı artıyor. umarım 1 yıl daha kiralayabiliriz."
    pera

    "bitmek tükenmek bilmeyen ciğerlere sahip futbolcu. ne diyelim, helal olsun. (bkz: 24 nisan 2021 antalyaspor galatasaray maçı)"
    wes we can

    "sahadaki 21 kişiden farklı duran komple futbolcu. (bkz: 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı)"
    aircraft technician

    "bana bir peçete meçete verin ağzımın suyu akıyor ahdjksabdjas.
    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı öyle bir orta saha izletti ki bize. yani ne desek nasıl tarif etsek eksik kalacak. olağanüstü bir top oynadı. ligin en iyi orta saha ikilisini süpürdü attı. inanılmaz bir şeydi inanılmaz."
    tatlibirkirmizitokbirsari

    "çok pahalı bir spor araba gözüyle bakıyorum kendisine. nasıl olduysa bir şekilde aldık ama biz de asgari ücretle çalışan bir işçiyiz mevcut ekonomik düzende. keşke bizim olsa. (bkz: 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı)"
    masteryoda

    "muhteşem bir oyuncu. galatasaray formasıyla izlediğimiz için çok şanslıyız. inşallah en az bir sezon daha doya doya izleriz. (bkz: 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı)"
    forvet arkasi
App Store'dan indirin Google Play'den alın