resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4624
    takımı gol attığı için (?) haraca bağlamaya çalışan santrfor. sözleşmesinde “29 gol atarsan maaşına 500 bin euro zam yapılacak.” yazmadığı halde son derece profesyonellikten uzak bir biçimde zamanın yönetiminden gol attığı için ekstra zam istemiştir. takımdaki maaş dengeleri ve huzurun korunması için de tabii ki bu art niyetli isteği reddedilmiştir ve kendi kafa yapısına gayet benzeyen arap topraklarına şutlanmıştır. “gomis’e ekstra 500 bin euro vermemek için düştüğümüz hale bak!” diyenler acaba gomis’e yapılacak olası bir zamdan sonra takımdaki diğer oyuncuların her birinin 500 bin euro isteme olasılığını akıllarına getiriyorlar mı?
    burak elmas yönetimi’ni tam olarak yansıtan bir transfer bu arada! ön liberosu olmayan takıma 36 yaşında ve daha önce takımdan haraç kesmeye çalışmış bir santrfor almak bizim yalı çocuğu dışında kimsenin aklına gelmezdi. he pardon, onların yalı çocuğunun da aklına gelebilirdi malum yalı çocuğu olanlar potansiyel başarılarla ilgilenmezler. saplantılı gibi geçmişte başarılı olan ama ; şu an ıskartaya çıkmış oyuncularla vakit kaybederler.

    edit: bu arada iyi bir santrfor da değildir. kafa vuramaz, sağını kapatırlarsa topu ezer, penaltı attırmaya kalkarsanız kalecinin üzerine vurur he ama ; açık oynayan takımlara karşı atar. dediğim gibi sağını kapatmak gibi basit bir hamleyi bile akıl edemeyen stoperleri olan takımlara zaten bir zahmet atsın.

    edit2: misimovic de kariyeri boyunca çok iyi oyuncuydu, galatasaray’da bunu ne kadar yansıttı? gomis ile ilgili paylaşılan penaltı ve kafa vuruşu yüzdesini ben neden 2017-2018 sezonunda göremedim? sizin mideniz takımdan haraç kesmeye çalışan bir oyuncuyu kaldırıyorsa sizi bilemem ama ; benim midem kesinlikle gomis’i kaldırmıyor. babel’i de kaldırmıyor bu arada…
App Store'dan indirin Google Play'den alın