*

resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1035
    21 ekim 2021 lokomotif moskova galatasaray maçında oyuna girdikten sonra yaptıklarını bundan on yıl sonra kariyeri batsa falan bile asla unutmayacağım futbolcu. 76'da girip topa her dokunuşunda alev çıkarmıştı bildiğin. ceza sahasında lokomotiv'in ve polonya milli takımının sol beki rybus'u üçüncü defa bildiğin yere yatırdıktan sonra kaybettikleri maçın ortasında sol beklerini çıkartmışlardı oyundan daha rezil olmasın diye.

    futbol bilgisi hala çok eksik, ama gerçekten dünya çapında futbol yeteneği ve bence çalışma azmi de olan bir oyuncu. kerem'i yönlendirdiğimiz oyun stili ne kadar doğruysa (raheem sterling modeli) morutan'ı da inatla geri koşturmaya ve deli dana gibi efor sarf etmeye zorlamamız bence o kadar yanlıştı. morutan topsuz oyunda koşu atmayı ve hızlı pas yapma konusunda ilerleme kaydetse bence çok daha iyi olabilirdi.

    torrent altında halil ile birlikte en çok ilerleme kaydetmesini umduğum isimdi ama torrent çok yüzüne bakmıyor gibi. umarım yaşı daha da artmadan bize yardımcı olacak bir oyuncuya dönüşür. bu arada 18 yaş civarı bu kadar isim yapmış bir yeteneği 3-4 milyona kolu kopsa bile elden çıkarırsınız.

    edit: wesneijder10 düzeltti, eren derdiyok'un frikikten gol attığı maçı linklemişiz :d bir kimse de demiyor ki aga bu nedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın