• 65
    burak elmas'ın buram buram vizyon kokan yatırımıdır. öyle ki, niğde anadolu fk'ya altyapımızdan 4 oyuncu vermiş durumdayız. yiğit demir, erkan süer, atalay yıldırım ve eren aydın. ceyhun hoca da bu oyunculardan maksimum 2-3 tanesini oynatıyor, gerçi erkan ve eren'i banko 11'e yazması gerektiğini bugün anlamıştır diye düşünüyorum. ve gelelim, işin vizyon kısmına. 2. ligdeki küme düşme mücadelesinde oyuncuların iyi piştiğini farkeden burak elmas, acil takım alınmasını önerir ve buraya 4 tane oyuncu ancak ara transferde gönderilebilir.
    senaryo 1: yıla başlarken, pilot takımı zamanında yetiştiremediği için mahmut berkan keskini sarıyere yollar. sonrasında, 'bunlar yavru aslan, bunları arenada kapıştırmak lazım' diyerek, sarper çağları da turgutluspora verir.
    senaryo 2: vizyon sahibi başkanımız, 'yahu biz bu takımı da küme düşürürüz, gidin bakın, kimler kime düşme potasında olacak' diye sorar. bunun üzerine berkan mahmut'u sarıyere yollar. sonrasında altyapıdan 4 oyuncuyu, ancak ara transferde niğde anadoluya yollar. en son, 'işi garantiye almak lazım' der ve sarperi de turgutluspora yollar. mahmut ve sarper, operation lionheart görevindeyken deşifre olur, sarıyer ve turgutlu başkanı, 'bunlar gs topçusu, niğde anadolu bizim altımızda, bunları niye oynatalım' der ve süre alamazlar.
    evet arkadaşlar lig sonuncusu durumdayız, ve sarıyer, turgutluspor düşme potasından 1 sıra uzaktalar. okan kocuk'u, yunus akgün'ü falan geçtim, git berkan mahmutla, sarperi geri çağırıp, niğdeye gönder bari de, süre bulsun çocuklar. sarıyer, turgutlu küme düşme potasındayken, altında da niğde anadolu varken, nasıl güvenecek de bu oyunculara süre verecek?
    edit: @organize ama amator kotuluk uyardı, sarper turgutluspordan ayrılmış, niğde'ye geçecekmiş. kaldı geriye berkan mahmut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın