resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2122
    yönetim lütfedit şu çocuğu alırsa eğer herkes görecek ki çocuk resmen binbir fedakarlık ile gelmiş olacak. 1.2 ila 1.4 milyon euro arası bir paraya forma giyecek. benfica ise 7.5 milyon euro'ya kadar düşmüş durumda. adamın yatak döşek atıp florya'nın kapısında yatmadığı kaldı bir tek.

    amasız fakatsız şu adamı bu şartlarda almamak galatasaray hainliğidir. mert hakan yandaş parasına gedson fernandes oynatacaksın, oğuzhan özyakup aynı maaşı alıyor. daha nasıl bir beklentiniz var, daha ne istiyorsunuz.

    burak elmas'ın tüm vaatleri gibi 40 milyon euro kasa kolaylığı vaadi de tabi ki yalandı ama şu gedson'a dahi para çıkıştıramıyorsanız gidin seçim hazırlığı yapan abilerinize yalvarın da onlar alsın, önden başkanlık hediyesi olarak. zaten yok hükmünde yönetiminiz defolup gittiğinde yeni gelecek yönetim 7.5 milyon euro harcanan gedson'dan elbet hem sahada hem bonservis olarak geri dönüş alır.

    eğer bu transfer olmaz ise çok merak ediyorum yangını söndürmek için gedson veya benfica kulübüne nasıl bir iftira atılacak. veya sırf yabancı sınırının arkasına saklanmak için muslera'nın dönmesine 2 maç kala yabancı kaleci getirerek mi yırtacaklarını sanıyorlar. galatasaray kalecisizlikten dolayı çekeceğini çekti. şuan muslera döndü dönecek, ismail'in yerine çok daha iyi bir alternatif fatih de var. keza avrupa'ya 3 futbolcu eklenebileceği için orada da muslera'nın yeri garanti. ligde 4 ay için kaleci ne alaka mesela ?

    (bkz: ignacio pena sotorres)
App Store'dan indirin Google Play'den alın