resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 873
    teknik direktor ogutucusu olmak istemeyen bir kulup, tarihinin en iyi avrupa grup sezonunu gecirdigi sezonda sampiyonluklarinin 1/3’unde takimin basinda olan teknik direktorunu ocak’ta yollamaz. vurgunun yuklemden once kullanildigi guzide dilimizde tekrar edelim: “teknik direktorunu yollamaz” degil, “teknik direktorunu ocak’ta yollamaz”.

    bununla ilgili istatistik tutmak zor olsa da yazili olmayan bir kural olan yeni teknik direktorle takimin gecici bile olsa bir yukselis yasadigi gercegi de yine bize ugramadi.

    ustelik de bu gercek, goreve gelmeden 2 ay oncesinden beri takimi izledigi bilgisiyle birlesince daha korkunc bir hal aliyor.

    takimda saha icinde hot demenin hakemce sari karttan basladigi, 20’ye yakin puanimizin dogrudan hakem kararlariyla bizden alindigi bir sezonda kume dusme hattinin 3 puan uzagindayiz

    ben de cok begenmiyorum bu kiyasi yapmayi ama teze dayanak olarak kiyastan baska care yok. kendisinden onceki teknik direktorumuz fatih terim’in ocak sonrasi performans yukselislerini ilgili futbol istatistik sitelerinden bulabilirsiniz. ha ocak’a kadar niye oyle oluyorduk sorusu hakli bir sorudur ve buna cevap olarak ayri bir parantezle yeni tartisma acilmasi gerekir. cunku bugun konustugumuz sey, bu yeni tartismaya da, baska herhangi bir seye de vakit birakmayacak sekilde acil onlem almayi gerektiriyor. fatih terim’in gonderilme hatasinin uzerine daha buyuk bir hata yaparak, aylarca yapilan “hocam sen guardiola degilsin, oyuncu grubun da city degil” elestirilerinin uzerine tuy dikerek guardiolanin yardimcisini getirdik. hem de 60 yasinda ve teknik direktorluk tecrubesinin 1.5 yillik olanini.

    gemi yol alirken bir suredir belki ufak ufak su aliyordu ama bu su alma durumlarindan defalarca cikmasiyla kendini kanitlamis hocayi gonderip, yonumuzu bu kez son surat buzdagina cevirmis durumdayiz. sabaha kadar da guzelleme yapilsa bu acil onlem gerekliligini kimsenin curutmeye gucu yetmez. yeni sezona daha rahat hazirlanmasi icin mart-nisan gibi o donemki duruma gore alinmasi gereken karari, tecrubesiz bir kaptana emanetle ocak ayinda aldik. umarim bu buyuk yanlisligi bir buzdagi faciasiyla taclandirmayiz.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın