resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 862
    saygısızlık etmek istemediğim hocamız.
    fakat şöyle şeyler yazılıyor. domenec torrent onay verirse gedson takıma katılacak. yani belki ayıp olacak ama benim futbol görüşüme göre öznelerinin yer değistirmesi gereken bir cümle bu. gedson izin verirse domenec torrent'le çalışalım. bence kulübümüz adına, futbol adına gedson domenec torrent'ten daha önemli. ironi değil. altı dolu bir cümle. nedenlerine gelince domenec torrent için ;
    torrent hoca 20 yaşındayken ne yapıyordu? torrent hoca 25 yaşındayken ne yapıyordu? torrent hoca 30 yaşındayken ne yapıyordu? torrent hoca 35 yaşındayken ne yapıyordu? ömrünün ilk yarısına bir cevap yok. sonra ispanya altıncı liglerinde hocalık yapıyor. palafrugel diye girona'nın kasabası olan bir şehri 2000 yılında 38 yaşında bir üst kümeye taşıyor.2003 yılında palamos diye bir takımı segunda b den , 2005 yılında da girona'yı segunda b den düşürüyor. yani baya bir küme mücadelesi vermiş. bizde yaşadıklarına çok yabancı değil. fakat ikisi de hüsranla sonuçlanmış. sonra 2007 de barcelona'da analistlik görevine başlamış. artık ispanya'da ilk işe girerken tanıdığımı vardı yoksa ispanya'nın en iyi iş ilan sitesinden özgeçmişiyle mi başvurdu yada office programlarına çok mu hakim, raporlaması mı iyi istatistik bölümünü mü bitirdi bilemem. lakin bu yaşadıklarından sonra barcelona' da atanan bir kişi olarak iş bulmuş başlamış. herkes bilir bazı insanlar iş hayatında da normal yaşantısında da biraz nasiplidir. torrent hoca' da anladığım kadarıyla nasipli bir adam. kırk yaşına kadar hiçbir şey yapmayıp maden bulanlardan. sonrası malum. ikinci, üçüncü adamlık yardımcılık vs. bu yardımcılık, ikinci adamlık işleri bir insanın başarılarını tanımada tam bir filtredir. asla fikir sahibi olamazsınız. işin neresindeydi, ne yapıyordu, ne kadarından sorumluydu bir sürü değiskenin olduğu bir durum. dolayısıyla 60 yıllık kariyeri koca bir muamma olan hocanın koskoca galatasaray'da teknik direktörlük yapması akıl dışı bir tutumdur. aymazlıktır. liyakate, adalete aykırıdır.
    sonunu seviyeyi düşürerek bitirecek olursam alpaslan öztürk' ün bir kez pas verirken topa dokunurken vücudunun aldığı şekli görüpte onu melo'nun fernando reges'in yerinde oynatan hoca anlamıyordur bu işten. sadece nasiplidir.
    dolayısıyla konuyu açtığım kısımda dediğim gibi gedson'la anlaşalım.o karar versin torrent hocayla çalışıp çalışmayacağımıza. gedson'un üç dört yıllık kariyeri buna değer benim nazarımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın