resim
DeAndre Roselle Yedlin
Takım:Cincinnati
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.73
Uyruk:ABD
  • 1058
    pek fazla etkisi olmasa da geldiği günden beri gamsızlık yapmayıp elinden geleni yapmaya çabalamış eski futbolcumuz. sorun çıkarmayan karakteri ve farklı tarzıyla hatırlayacağım kendisini. emekleri için kendisine teşekkür ederim. kalan kariyerinde başarılar dilerim.

    takımımızda fark oluşturamaması ve/veya yeterince katkı verememesi kendisinin problemi değildir belki de kapasitesi bu kadardır. bu sorun kendisini beğenip transferini yapanlarla ilgilidir. geldiği gibi yatsa, çaba göstermiyor olsa bir teşekkür etmeden veya teneke bağlayarak göndermek bir nebze anlaşılabilir ancak tüketim çılgınlığının bir neticesi olarak kalp kırarak uğurlamak bize yakışan bir davranış değil. kendisi ile bir ticari ilişkiye girildi, bir taraf bu ilişkiden memnun kalmadı ve iş akdi feshedildi diye düşünmek lazım.

    albert riera,lukas podolski, wesley sneijder, felipe melo, adem büyük vb. gittiğinde de bizim için sevinip üzülen karşılıklı olarak his beslemeye devam ettiğimiz futbolcuları gördükçe her birimiz seviniyoruz. bu değer verip değer gördüğümüz için oluyor. formamız için ter döken kişilerle, galatasaraya hizmeti olmuş kişilerle ayrılış süreçlerimizi düzgün yürütüp, ilişkilerimizi insani duygularla nihayetlendirmeliyiz ki yarın öbür gün kendilerini gördüğümüzde keşkelerimiz olmasın.

    (bkz: fatih terim)
    (bkz: sabri sarıoğlu)
    (bkz: engin baytar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın