resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2048
    güvendiğim birden fazla kaynak benfica'nın 7-8 milyon euro bir opsiyona fit olduğunu söyledi. keza benim bildiğim 8.5 milyon euro bile değil ama ali naci küçük'ün 1 gün önceki tweetine bakarsanız benfica'nın 8.5 milyon euro'ya fit olduğunu yazıyor.

    https://twitter.com/...720315581841409?s=20

    hadi gidişatı basında çıkan en olumsuz senaryo üzerinden okuyalım. kariyeri boyunca romanya dışına çıkmamış ne vereceği belli olmayan cica-morutan'a 10.5 milyon euro verirken sıkıntı yok, berkan'a 4 milyon euro verirken sıkıntı yok, gedson'un opsiyonun zorunlu olması mı yönetimi düşündürüyor.

    bu oyunculara bu paralar veriliyor ama avrupa liginden lider çıkmışken, kendini burada daha önce kanıtlamış, mevcut galatasaray orta sahalarından fersah fersah önde, 1.5 sezon önce premier ligde 60 milyon euro opsiyonu olan, 23 yaşındaki gedson'a para vermek zor geliyor. kimse yönetimi gedson'a verilecek fazladan 1-2 milyon euro için topa tutmaz, neden 6'ya değil de 8'e aldın demez. çünkü galatasaray'a bu paranın geri dönüşünü fazla fazla sağlayacak bir isim. futbol aklı olan herkes bunun farkında. bunu yönetim de biliyor ama sanırım parayı yedirmek istedikleri farklı kanallar var.

    29 ocak'da uefa listesi verilecek, küme düşme potasıyla aramızda 3 puan kalmış, hala bütün eksikler aynı yaz ayında olduğu gibi duruyor. ulan bu takım uefa'da son 16 maçına çıkacak, hiçbir şeyin farkında değilseniz bunun farkına varın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın