• 3097
    sürekli bahane peşinde olduğumuzu bana hissettiren kulüp. var mı ortasahamız da hamsik gibi bir maestro. cornelius gibi bir santraforumuz. nwakaeme gibi adam eksilten bir hücum oyuncumuz. bakasetas gibi şut atan bir orta sahamız. ya da 100 yıllık kulüp tarihimizde bir tane uğurcan çakır yetiştirebildik mi ?
    hep aynı hikayeler, aynı teraneler...
    onu bu korudu bunu şu korudu.
    sen amcası galatasaray'ın içinde olan bedavaya giden ali akman'ı alamıyorsun. zamanında iş yapacak dorukhan'ı eskişehirspor' dan alamıyorsun. altınordu' dan kulüp satın alacak kadar iyi ilişkiler kuruyorsun ama enis destan'ı alamıyorsun. enis' e biz talip oldukta adamlar mı vermedi. yada niye burak ince'yi trabzonspor' a peşkeş çekmediler. trabzonspor 45 yıldır şampiyon olamıyor ve bu hükümet 20 yıldır ülkenin başında. gomis' le fernando reges' in yerine birer adam alacaktık sadece. yapacağımız buydu. fatih hocasından yönetimlerine kadar hepsi fiyasko son 3 senede. taraftar da sürekli hakkımızı yediler, ama onları koruyorlar gibi döktüğü çocuksu gözyaşlarıyla da bu fiyaskonun sulanıp yeşermesini sağlamıştır.
    bahane üretmek, yakınmak yok, savaşmak var. mesele federasyonsa bağla abi orayı da, siyasetse bağla orayı da. cevabın yok hayırsa o zaman bırak futbolu eğitim kurumu olarak devam et.
    ben duygularını yoğun yaşayan bir taraftar olarak sıkıldım hakem, hükümet, federasyon muhabbetinden.
    arkanda koskoca galatasaray markası varken yaptığımız yakınmalardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın