• 698
    barıs, mustafa sarp ve ayhan akmandan 3lusunden sonra tarihinin en kotusu olabilir gibi gozukuyor. hatta onlardan bile kotuler mi bilemedim.
    berkan: sevimli bir cocuk, guzel bir insan ve iyi de bir galatasaraylı gibi fakat top suremiyor, pas atamıyor, sut atamıyor, biraz top kapıyor ve bol bol kosuyor. top bizdeyken neredeyse hic faydası yok. 20 macta 1 asisti var. hatırlayanlar bilir barıs ozbek kendisinin yanında baya teknik bir oyuncu gibi kalıyor. berkanın 58 macta 3 asisti, 3 golu var. barısın bile 104 macta 12 asist 7 golu varmıs.
    taylan: galatasarayda hucuma donuk oynayacak yetenegi hic yok, defansif oynaması icin de konsantrasyonun bir derece bile dusmemesi lazım fakat su an yerlerde. sarpı hatırlayanlar futbol tabiri ile nasıl bir kazmaydı bilir fakat en azından savunma konusunda idare eder bir adamdı.
    cicaldau: bir takımı sırtlayacak bir adam degil, 6 milyon da biraz becali kazıgı gibi ama yine de ortasahadaki futbolcu denebilecek tek adam. sıkıntısı 10 numara olacak kadar yetenekli degil, 8 numara icin de savunması zayıf. belki saglam bir 6 numara ve iyi bir oyun kurucu ile etkili olabilir. ben yine de prime bir ayhan akmanı kendisine tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın