resim
Fatih Öztürk
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 885
    23 ocak 2022 galatasaray trabzonspor maçı'nda yediğimiz ikinci golde hatası yüzde bir falan olabilir en fazla. taylan romantikleri burada fatih'e kabahat buluyor ama fatih fena maç çıkarmadı.

    iki alternatifi var, tercihini kısa oynamaktan kullanıyor, ve bunu takımın geriden oyun kurucusu rolündeki 2-3 isimden birine oynayarak yapıyor. buraya kadar problem yok.

    topu alan oyuncu taylan, fatih onu görüyor. etrafında çok yakın denilebilecek rakip yok ve taylan pozisyon olarak müsait opsiyonlardan. buraya kadar da problem yok.

    topu almadan önce taylan muhtemelen çevre kontrolü yapmıyor. ya da çevresini kontrol etmesine rağmen zayıf ayağı ile sol kanada pas kullanmak istiyor. ikisi de hatalı durumlar, dahası bir üçüncü opsiyonu da var onu kullanmıyor, o da fatih'e topu geri göndermek. dahası bir dördüncü opsiyonu da var, selçuk abisi herhalde epey öğretmiştir. topa basıp sırtını rakibe daya, faul al.

    dolayısıyla, 6 numara pozisyonunda önceleri melo, fernando gibi isimlerle oynamaya alışmış olan galatasaray, yumoş kıvamında taylan gibi bir ortasaha ile geriden çıkarken top kaptırıp gol yedi.

    burada ya da ekşi sözlükte birisi yazmış tam hatırlayamadım, güzel ifade etmiş. oradaki (6 numara) oyuncu timsah gibi olacak diyor. her kanala girecek, alacak verecek, basacak, rakibin etini koparacak, topu isterken kendi takım arkadaşlarına adeta mobbing uygulayacak. tam olarak böyle. fatih ne yapsın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın