resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 452
    ( #331705 ) gün geçmiyorki beni şaşırtsın , her daim takıma zarar veren bir futbolcudur kendisi . şunları söylemekten nefret ediyorum ama ;

    galatasaray'da gördüğüm en çirkef futbolcudur . hiç bir işe yaramadığı gibi oynayan adamın oyununu bozar . herkese laf yetiştirir , yeni gelininine laf söyleyen kaynana gibi .bugünkü yediğimiz 2. gole bakın ne ayakta kalacak mecali vardır ne de koşacak dermanı . bu yetmez bir de düşerken adama tekme sallar . sol bekte caner ile kendisi varken iki eskişehirli üstlerine doğru gelir , ayhan toplu oyuncuya paralel koşar dolayısıyla caner diğer adamı aldığından oyuncu topu rahat rahat kullanır . ondan sonra caner kötü görünür . sadece caner'le değil her pozisyon böyle .topa basması gereken mevkinin oyuncusu olupta topa basmayan böyle bir oyuncu hayatımda görmedim . adamla paralel koşmak nedir ya ! ne mevkisi var ne amacı kafasına göre top oynamakta kendisi . yeter arkadaşım yeter ya ! yediğimiz 2. golde 10 saniye bağırdım kahvede bas ! bas ! bas ! diye .

    frank rijkaard mustafa sarp'ı ve barış'ı kesip neden bu adamla oynar aklım hayalim almıyor . yıllardır benim göremediğim ve hocaların gördüğü birşey var galiba . nedir nedir nedir . allah rızası için bilen varsa bana anlatsın yoksa bu adam oynadıkça galatasaray maçı izlemek istemiyorum neredeyse ! takımım yenilse tesellim takımımın rengine aşıklığımdır , asaletidir . ancak ben bu futbolcuda bir asalet görmüyorum .

    sözlerim anlık galeyanla söylenmiş laflar değildir . bu sözlüğe geldiğim ilk günde yazdım , hep yazdım .
App Store'dan indirin Google Play'den alın