resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2332
    sezon başı fatih terim'i bu kadar istemesi en büyük hataydı. herkes seçimi onun sayesinde kazandığı izlenimini edindi. oysa 2 yıldır net başarısızdı ve eski havası yoktu. eşref h. kıl payı kaybetti.
    bugünkü ekibi ve sportif direktörü sezon başında getirecekti.
    o gelen ekip ismail ve fatih'i paketleyip gönderecekti. okan kocuk'u ikna edecekti ve muslera ile dönüşümlü oynatacaktı. altyapıdan bir kaleci daha rotasyona girecekti.
    hem emre t. hem şener gönderilmeyecekti, gönderilseler bile süleyman ve berkan kalacaktı yedek bekler olarak. omar'a bel bağlamayacaklardı. ömer orta saha rotasyonunda devam edecekti.
    gedson olmadıysa lider bir 6 numara transferi yapılacaktı ve orta sahayı toplayacaktı. diğer orta sahalarının performansı artardı. gedson pekâla devre arasında da yoklanabilirdi. assunçao'nun geleceği parlak ama o mevkide daha veteran bir oyuncu olmalıydı.
    halil transferi gereksizdi çünkü momo ve diagne o mevkiyi doldurmaya yeterliydi.
    yunus akgün ve emre akbaba takımda kalacaklardı. morutan illa alınsa bile forma rekabetine gireceği için daha verimli olurdu. emre akbaba'yı da atalay ile forma rekabetine girdireceklerdi.

    umarım gereken transferleri yapar ve hatasından tamamen dönmüş olur yoksa ciddi ciddi galatasaray'ı kümeye düşürerek tarihe geçebilir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın