• 102
    son 10 küsür maçta alınan inanılmaz kötü sonuçların etkisini derinden yaşadığımız şu süreçte bizim için epey zor olacak maçtır.

    milli maç arası dönüşünde oynansa bir nebze mental açıdan hazır olabilirdik ama maalesef takım hem kötü hem de çok kırılgan. 1- 0 öne geçsek bile güvenli oynayamıyoruz. bu sezon bunu defalarca gördük. avrupa maçları gibi oynarsak kazanırız inancı var ama o inanç oyuncularda yok. ciddi anlamda, bu durumun çoğu oyuncunun umurunda olduğunu sanmıyorum. diğer türlü bir takım bu kadar reaksiyondan yoksun olamaz.

    abdullah avcı bu tür maçları iyi çalışan birisi; hoş bizim çalışılacak pek bir özelliğimiz de yok. kaleci vuruşunda 3 tane trabzonsporlu yine nellson ve marcao'nun başında bekler. koca ekran karesinde bu 5'li dışında 1 allah'ın kulu oyuncumuz olmaz. ordan top çıkarmaya çalışır ve en fazla taça atarız. geçen hafta kasımpaşa maçında bunun gibi 5 tane sahne yaşandı.

    umudum yok açıkçası, tek sebebi galatasaray forması giyenlerin umursamaz oluşu. kötü oyunda bile gayret olsa bir umut bekleriz ama maçtan önce konuştuğumuz tüm beklentilerin daha 5 dakika dolmadan boş olduğunu bize gösterecekler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın