• 83
    19 ocak 2022 trabzonspor giresunspor maçında tekrar ettirilen penaltı ile bugün bize uygulanacakların spoiler’ının verildiği maç.

    kılıf zaten hazır: galatasaray top oynamıyor ki. doğru, galatasaray top oynamıyor da top oynayamayan takıma karşı bile sizin yukarıdan devreye girmeniz gerekiyor bu yılki belirlediğiniz kulübünüzü şampiyon yapabilmek için, tıpkı geçen yıl olduğu gibi. yoksa şampiyon yapacağınız kulüpte bir numara olduğundan değil. onlar da geçen yılkiler gibi şampiyonlar liginde rezil olup dönecekler.

    trabzonspor, başında ünal karaman varken ve transfer yapamayıp kendi kaynakları ile bir şeyler yapmaya çabaladığı sırada iyi bir takımdı. siyaset devreye girdi, paralar, transferler yeniden geldi, başına da siyasetin önceki favori kulübünün direktörü getirildi. bu arada trabzon takım olma özelliğini kaybetti, en değerli iki oyuncusu yusuf ve sörloth takımdan gitti, takımın beyni sosa gitti, ama ne hikmet birden bire puan farkı atan bir trabzon ortaya çıktı.

    bu yüzden bugünkü maç için pek umutlanmayın renktaşlarım. artık hiç gizleme gereği bile duyulmadan göstere göstere yapılıyor her şey. senin aleyhine son dakikada endirekt serbest vuruş + penaltı veriyorlar, kendi desteklediklerine son dakikada kaçan penaltı tekrar ettiriyorlar. bu kadar açıkça yapılıyor artık her şey son yıllarda. zaten kılıf da hazır…

    ekleme: söylemiş atalarımız zaten, minareyi çalan kılıfını hazırlar diye. bizim kılıf da çoktan hazırlandı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın