resim
Fatih Tekke
Görev:Teknik Direktör
Takım:Alanyaspor
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
  • 200
    hakkatten böylesine rezil bir kadroyu fatih tekke ligde tutabilirse denizli meydanında adamın heykelini diksinler. rezil kadronun üstüne bir dünya sanırım 7 -8 tane sakat oyuncuları ve bunun yanında transfer yasakları var. ömer şişmanoğlu, gökhan süzen, ismail aissaiti, thiago lopez falan nedir ya.

    bu haftaki ankaragücü macında ilhan depe'nin kacırdığı pozisyona bak be kardeşim. rezilliğin de ötesi. buna rağmen lig ikincisine son dakika golüyle yenildiler. 2 hafta önce 3-0'dan 4-3'e çevirdikleri bandırmaspor macında bile çok büyük şanslari vardı.

    transfer yasağının kalkması için kulübün 100 milyon liraya ihtiyacı varmış. toplam borç ise 153 milyon lira. ne ara bu kadar para harcadınız abicim, neyinize güvendiniz. tabii ilgili rakamın yüksek olmasında döviz kurunun da etkisi vardır. ligde transfer yasağı olan 4 kulup daha varmış. menemenspor, boluspor, erzurumspor ve balıkkesirspor. kısacası döviz kuru yükselişi sadece ekonomiyi değil, türk futbolunu da batırdı.

    herşeye rağmen fatih tekke'ye helal olsun. ligin averaj takımı olacak ekipten mücadeleci bir takım oluşturdu. hemen hemen kaybettikleri bütün maçlarda hep tek farkla, öyle pisi pisine puan alabilecekleri maçlardı.

    lakin herşey bir tarafa teknik direktörlük kariyeri açısından böyle bir takımın teklifini kabul etmesi yanlış bir seçimdi. takim fatih tekke'yle beraber küme düşse, kimse vay efendim fatih tekke yapılabilecekten bile fazlasını yaptı, adamın bir suçu yoktu demez. boş beleş bir teknik direktör derler. herkes sonuç odaklı konuşuyor.

    son olarak da galatasaray işte böyle bir takımdan 3 gol yedi. çok gol kaçırabilirsin, kazayla falan gol de yiyebilirsin. ama bu denli bitik bir takımdan 3 gol yemenin izahı olamaz ki olmamalı da zaten. bu hafta boş kaleye golü kaçıran ilhan depe kupada bize yattara'yı anımsatan karşı karşıya pozisyonda fake atarak yani topa vururmuş gibi yaparak golü atmıştı

    https://twitter.com/...926061829890048?s=20

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın