resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3682
    francesco farioli ile nispeten başarılı bir grafik çizen, iyi kötü bir oyun anlayışına sahip olan, ligde birçok takıma kıyasla isimli oyunculardan oluşan bir kadrosu bulunan bir takıma tam olarak hangi vasfından ötürü layık görüldüğünü anlayamadığım eski kaleci.

    sırf uzun yıllar fenerbahçe futbolcusu olduğu için futbolu bırakır bırakmaz "teknik direktör" yapılmaya çalışılıyor gibi bir durum var çünkü açıkçası sırf yayıncı kuruluşta kısa süreliğine yaptığı yorumculuk (?) bile kendisinden olmayacağını kanıtlar nitelikteydi. ben amatör küme takımını bile kendisine emanet etmezdim lakin karagümrük gibi hedefleri olan bir takıma, farioli gibi iz bırakan bir adamdan sonra kendisi layık görülebiliyor.

    kendisinin karagümrük'ün başına geçmesinden bu yana kadrodaki oyuncuların performans düşüşlerinden, kadroyla oynamasından, daha önce ilk 11'de şans bulamayan emre mor'u düzenli 11 oynatmasından veya olmayan futbol ve taktik anlayışından bahsetmek istemiyorum. performansı ise 7 maçta yalnızca 2 galibiyet (2 beraberlik ve 3 yenilgi).
App Store'dan indirin Google Play'den alın