• 4
    bir trend olacak kadar yaygın olmayan durum. bu örneklem setinde bulunan radamel falcao bir iki maça çıktı gol attı 3 aydır yok. bizde de farklı değildi zaten, oynayınca gol atıyordu.

    adem büyük'ün takımı kümede kalmaya oynuyor. geçen sene de penaltıdan atıyordu zaten gollerin çoğunluğunu. biz de andone'li falcao'lu takımın 1. forveti olmuştu, gayet de iyi oynuyordu.

    okan-fatih ikilisi 2020-2021 sezonunda kaleciyken ligin en az gol yiyen takımıydık. okan net olarak yaptığı iyi ve kötü şeyler olan bir kaleci. penaltılar da iyiydi yan topları ise çok büyük bir zaaf. iki penaltı üst üste kurtardığı için 17 ocak 2020 trabzonspor giresunspor maçinda; bir hype yaratıldı ama okan zaten galatasaray'dan performans sebebi ile gönderilmedi. burada olsa olsa bir planlama zaafı vardır.

    yunus akgün bu sene adanademirspor'da harija oynuyor. biz de onu bunun için yolladık zaten. bizdeki performansını ölçümleyebileceğimiz bir veriseti yok çünkü neredeyse hiç oynamadı ve aynı adam geçen sene de kiralıktı.

    emre akbaba'yı hoca ısrarla oynatıyor diye sürekli evlatçı deniyordu galatasaray sözlükte. üzerinde de yoğun bir baskı vardı oyuncunun gitti rahatladı. bence yine de galatasaray oyuncusu değil o ayrı mesele.

    ucundan bir şey yakalayıp üstüne istediğimiz sonucu çıkartacak doğru olmayan bilgiler koymak etik bir şey değil. bizden giden -ki mevzubahis oyuncuların çoğu bizim oyuncumuz- oyuncuların bazıları ile alakalı planlama hatası, gereksiz baskı kurmamız gibi konularda dersler çıkarılabilir ama hic alakası olmauan yerden vurmaya çalışmak hoş değil.

    kaldı ki, çok net bir soru: yunus akgün giderken durun bu çocuk gitmesin diyen tek kişi var mıydı? günün sonunda tespit yapmak işin en kolay kısmıdır her zaman.

    galatasarayın fiziksel kapasite sorunu yok. avrupa'da catır çatır oynadı bu sene. fenerbahçe ve beşiktaş deli gibi sakatlar verirken bizde böyle bir sorun olmadı. hoca da gitti hala arkasından ısrarla çoğu gerçek olmayan durumlarla sallamanın mantığını anlayamıyorum. yorgan gitti ama kavga bitmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın