resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 668
    fatih terim'i desteklemediğim gibi kendisini de desteklemediğim yardımcı hoca. guardiola, ancelotti, ferguson farketmez; hangi teknik adamın yardımcısı olduğunun hiçbir önemi yok. yardımcı hoca olmak ayrı, bir takımın teknik direktörü olmak ayrı. kariyerinde çok az teknik direktörlük yapmış ve başarısız olmuş, futbolu kafasında bitirmiş terim'den sadece 9 yaş küçük amatör bir adamı takımınızın başına getirirseniz başarısız olursunuz. torrent'i destekleyelim desteklemesine de başarısız olacağını bildiğimiz adamı desteklesek ne desteklemesek ne?

    kendisiyle başarılı olamayacağımıza eminim. burak elmas yönetimi verdiği yanlış kararlardan bi tanesini daha hanesine eklemiş oldu.
    şimdi, fatih terim'i torrent için mi kovduk yani?
    bu muydu yönetimin içinde bulunduğumuz durumdan çıkış planı?
    terim sonrasında torrent'in geleceğini bilseydim bir taraftar olarak hocayı bu kadar sert eleştirmezdim açıkçası. elimizdeki tek şey olan avrupa ligi de yaş bu saatten sonra. artık bu kulvarda da ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum.

    sene sonu için okan buruk ile şimdiden anlaşılıp temiz bir başlangıç yapılmalı. çok yabancı hayranıysanız da gidin francesco farioli gibi potansiyelli olduğunu düşündüğünüz genç bir teknik adam getirin. 60 yaşında, tecrübesi olmayan adamı takıma getirip aklımızla alay etmeyin. bu hamlenin galatasaray'a hiçbir yararı olmayacak. yine zaman kaybediyoruz. bizim yönetimlerimiz zamanın değerini anlamıyorlar ne yazık ki, saçma sapan isimlerle çarçur ediyorlar.

    eğer fatih terim ile 2. olduğumuz sene teşekkür edilip sezon başında yeni bir hocayla(doğru hocayla) temiz bir başlangıç yapılsaydı, şimdiye kadar yeni galatasaray'ın tohumları atılabilirdi. şu an kulüpte her şey belirsiz. domenec torrent hamlesi çok gereksiz oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın