resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5989
    rahmetlinin arkasından kötü anılamayacağı için övgü yorumlarıyla dolan sözlük başlığı.

    allah rahmet eylesin iyi adamdı. insanlığını eleştirmek kimsenin haddi değil, ama galatasaray başkanlık makamına kendisi de layık değildi. bu sebeple de eleştirilir.

    galatasaray'ın kutuplaşması ve tabirden üzgünüm ki ikinci kez fenerbahçelileşmesi tam da kendisinin dönemine denk düşmektedir. siyasete bulaşınca bir daha çıkamazsın. günaylar, albayraklar, sarper petroller... ilki polat dönemiydi. erdoğan bayraktar'ı unutmadık.

    öte yandan eleştiri cümlelerinin önüne sonsuz övgüler koyarak eleştiri yaptığını savunamazsın; "aman ali bey, aman federasyon başkanım sizle sorunumuz yok sizi seviyoruz, ama hakkımız yeniyor." dersen iyi, afiyet olsun denilir, dediler.

    bugün ki yönetim hiç konuşmuyor o ayrı bir garabet!

    ama kendisinin övgü katmanlı yumuşak eleştiri konuşması da hiçbir şeyi değiştirmiyordu. hiçbir hakkı da savunamadı. albayrak'ın tavla arkadaşı ciner grubuna 13 milyon euro bağışlayan da kendileri, zemin sorununu eleştirdi diye şampiyonluk yolunda giden takımın kilit geçiş oyuncusunun sözleşmesini fesh edende. dolayısıyla kulübün ne maddi hakkını savunabilmiştir, ne manevi hakkını, ne de geleceğini düşünmüştür.

    biraz finanstan anlayan herkesin fark edebileceği üzere makyajladığı bilançoyla hukuki boşluk sayesinde ffp'yi aşan ama öte yandan dernek borcunu arş-ı ala'ya çıkaran kişidir.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın